fbpx

CUE Podgorica najbolji biznis hotel u Crnoj Gori – Priznanja još u tri kategorije

hotel-1330850_1280

CUE Podgorica je nagrađen prestižnom Haute Grandeur Global Awards u četiri kategorije.

CUE je proglašen za najbolji Bed and Breakfast hotel na globalnom nivou, najbolji ekološki i urbani hotel u Evropi, kao i najbolji biznis hotel u Crnoj Gori za ovu godinu.

Generalna direktorica CUE hotela, Jelena Ognjenović, kazala je da su veoma zadovoljni novim priznanjima.

– U ovoj, najizazovnijoj godini do sada, biti na ovakav način priznat od međunarodne javnosti, dodaje ogromnu vrednost svim našim naporima. Za pet godina postojanja uložili smo mnogo napora da hotel pretvorimo u ono što danas imamo – najinspirativnije mesto za boravak u glavnom gradu Crne Gore – rekla je Ognjenović.

Ona je kazala da hotel predstavlja moderan, šik i urbani ambijent, koji pruža nezaboravno i uzbudljivo iskustvo gostima.

– Savršen smo primer kako nove tehnologije doprinose boljoj zaštiti naše okoline, a otvorena saradnja, inovativnost i odlučnost osnovna su strategija CUE Podgorica. Prestižna priznanja, poput Haute Grandeur Global Excellence Awards, inspirišu nas da konstantno podižemo očekivanja i pružamo još kvalitetniju uslugu svim cenjenim gostima – poručila je Ognjenović.

Predstavnici hotela su saopštili da su među ovogodišnjim pobednicima u mnogobrojnim kategorijama, prema ocenama gostiju i stručnjaka iz hotelijerske industrije, vrhunski hoteli, odmarališta, Spa i restorani iz čak 60 zemalja sveta.

Haute Grandeur Global Excellence Awards priznaju izuzetna dostignuća u pružanju doslednih, izuzetnih iskustava u svetskoj industriji luksuznog ugostiteljstva.

Osnivačica i predsednica Haute Grandeur Global Awardsa, Marinique de Vet, kazala je da je za dobijanje tog priznanja neophodno da ugostiteljski objekti briljiraju na svim nivoima.

– U godini koja je donela neviđene izazove, ove nagrade pokreću veći uspeh u već izuzetnim ugostiteljskim objektima i postavljaju nove standarde izvrsnosti. Haute Grandeur Global Excellence Awards je više od proslave dostignuća. Poštuje principe napornog rada, posvećenosti, odlučnosti, liderstva i usjeha. Više nego ikad ranije, priznanje pomaže timovima da ostanu pozitivni i vode ka ciljevima – rekla je de Vet.

Haute Grandeur Global Awards nadahnjuje još veći uspeh u već izuzetnim ugostiteljskim objektima i postavlja nove standarde izvrsnosti.

– CUE Podgorica će nastaviti sa pružanjem i unapređenjem vrhuske usluge, a nagrade poput ove biće vetar u leđa za još bolje rezultate – poručili su iz tog hotela.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!