fbpx

„Crveni alarm za sajamsku industriju“

dont_let_events_go_dark_1585x1080

Beogradski sajam je saopštio da se priključio svetskoj kampanji #RedAlertRestart, pokrenutoj sa namerom da se ukaže na problem nemogućnosti rada industrije organizovanja događaja.

Na Beogradskom sajmu juče je izveden celonoćni simbolični performans pod nazivom “Crveni alarm za sajamsku industriju”, tako što je najveća i svetski poznata Hala 1 i spolja i iznutra reflektorima bila obojena u crveno.

Na Beogradskm sajmu očekuju da će takvu simboličnu vizuelnu poruku nadležni “shvatiti pozitivno” i da će ta kompanija u najskorijoj budućnosti dobiti odobrenje da nastavi da radi.

Ukazano je da pravila koja trenutno u epidemiološkoj situaciji važe za utakmice, koncerte i ostale masovne događaje, nisu primenjiva za sajmove i izložbe.

Beogradski sajam predlaže da se za sajamske događaje i manifestacije primene pravila koja važe za komercijalne i trgovačke delatnosti.

– Tako bi se, u kontrolisanim uslovima uz primenu propisanih mera i preporuka u vezi sa problemom koronavirusa, omogućio start sajamske industrije, a posledično i čitavog niza promotivno-privrednih delatnosti koje su u direktnoj ili indirektnoj vezi sa sajamskom – naveo je u saopštenju Beogradski sajam.

Izvor: eKapija

Fotografija: Beogradski sajam

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!