fbpx

“Croatia – Winter Wonderland” – Nova zimska kampanja HTZ-a

croatia-gde29321af_1920

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je novu promotivnu zimsku kampanju “Croatia – Winter Wonderland”, koja će se do 10. januara sprovoditi na ključnim emitivnim tržištima, odnosno na tržištu Nemačke, Slovenije, Austrije, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Italije, Nizozemske, Francuske, Velike Britanije, Belgije, Švedske i Norveške.

Aktivnosti će se sprovoditi na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter, TikTok i Pinterest uz korištenje oznaka #MagicalCroatia i #CroatiaWinterWonderland.

Glavni cilj kampanje je zadržavanje vidljivosti Hrvatske kroz isticanje zimskih lepota hrvatskih destinacija, ali i pojedinih turističkih proizvoda poput eno-gastronomije, kulture, prirodnih lepota i wellnessa. 

“Promotivne kampanje koje smo sproveli u ovoj godini pozicionirale su našu zemlju kao kvalitetnu, sigurnu i dobro pripremljenu destinaciju. Da smo u tome bili vrlo uspešni potvrdila je i Evropska putnička komisija (ETC) iz koje su istakli da je Hrvatska turistička zajednica tokom jesenjih kampanja bila najaktivnija evropska turistička organizacija na portalu i društvenim mrežama Visit Europe, te je kao takva odličan primer turističkim organizacijama drugih zemalja. Do kraja ove godine očekujemo realizaciju određenog turističkog prometa, hrvatske destinacije pripremile su zanimljivu adventsku ponudu koju ćemo istaći upravo u sklopu ove zimske kampanje”, poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, nadodavši kako će kampanja obuhvatiti i tradicionalne recepte, običaje i tradiciju, te najbolje lokalitete za kreiranje zimskih fotografija.

Dodajmo kako će se u sklopu ove kampanje oznaka #MagicalCroatia prilagođavati i pojedinim destinacijama koje će biti obuhvaćene promotivnim aktivnostima, pa se i same destinacije i fanove pozivaju da koriste oznake poput #MagicalZagreb, #MagicalOpatija, #MagicalSplit i sl.

Deo kampanje je i nagradna igra koja će se sprovoditi na pojedinim tržištima, a u sklopu koje će biti nagrađene najbolje fotografije zimskih lepota hrvatskih destinacija i lokaliteta, te najbolji odgovori fanova na društvenim mrežama na nagradna pitanja.

S ciljem postizanja što boljih rezultata, u sklopu kampanje, ukoliko epidemiološki uslovi u zemlji i na emitivnim tržištima budu dozvoljavali, predviđeno je putovanje za inostrane influensere koji će posetiti zimsku zemlju čuda na ostrvu Rabu, istražiti Nacionalni park Plitvička jezera u belom pokrivaču, uživati u božićnom duhu Zagreba i Dubrovnika i dr.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!