fbpx

Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Split – Prag

virgin-2721333_1920

Avion Croatia Airlinesa za vikend je obavio prvi direktan let na novoj sezonskoj liniji između Splita i Praga.

Direktni međunarodni letovi na ovoj liniji planirani su subotom do sredine septembra ove godine, a povratne karte za letove između Splita i Praga putnicima su na raspolaganju po promotivnoj ceni već od 139 eura. Promotivne cene karata vrede isključivo za kupovinu preko www.croatiaairlines.com ili m.croatiaairlines.hr, a uključuju aerodromske takse, naknadu za izdavanje avio karte (TSC), besplatan prevoz jednog komada prtljaga (do 23 kilograma težine) te uslugu u avionu.

Uvođenjem direktnih međunarodnih letova između Praga i Splita češkim turistima je ponuđen još kvalitetniji izbor putovanja na hrvatski deo Mediterana te su im još više približene prirodne, kulturne i istorijske ljepote Republike Hrvatske” rekao je Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa.

Croatia Airlines u razdoblju od juns do septembra ove godine planira letove iz Hrvatske u 18 evropskih metropola, odnosno 19 zračnih luka u kojima će se putnicima, zahvaljujući saradnji s partnerima iz udruženja Star Alliance i drugim avioprevoznicima, nuditi mogućnost vezanih letova u odredišta širom svijeta.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!