fbpx

CROAir – nova aplikacija koja nudi status letova po hrvatskim aerodromima

finger-769300_1920

Portal Croatian Aviation u saradnji sa Inxelo Technologies, IT kompanijom iz Zagreba specijalizovanom za razvoj softvera namenjenih aviokompanijama i aerodromima, razvili su mobilnu aplikaciju koja na jednom mestu nudi status letova po hrvatskim aerodromima (po principu juče, danas i sutra), osnovne informacije o aerodromima te vesti o letovima iz i za Hrvatsku.

Radi se o inicijalnoj verziji aplikacije koja nosi ime CROAir te je besplatna za preuzimanje i korištenje.

S obzirom na to da aktivno radimo na više projekata, u sledećih nekoliko meseci doći će do dodatnog razvoja aplikacije i naše web stranice, čime će se čitaocima a ponuditi dodatna količina sadržaja. Verujemo da će zaljubljenicima u avioindustriju ova aplikacija biti korisna. Naravno, kako se radi o prvoj verziji aplikacije, svi predlozi za poboljšanje i dalji razvoj su i više nego dobrodošli. Cilj je samo jedan – promovisanje avioindustrije u Republici Hrvatskoj na čemu intezivno radimo već više od godinu dana“, ističe Gojko Mavrinac s portala Croatian Aviation. 

Aplikaciju možete besplatno preuzeti na Google Play odnosno App Store-u, zavisno od tipa uređaja koji koristite. Android aplikaciju možete preuzeti ovde, dok je iOS verzija dostupna za preuzimanje ovde.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!