fbpx

Crna Gora otvara sve granice za turiste

montenegro-4404726_1920

Crna Gora će ove sedmice otvoriti sve granice za turiste, najavio je premijer Zdravko Krivokapić.

On je, nakon zvanične posete Grčkoj, kazao da ta država potpuno stoji uz Crnu Goru, da će pružiti snažnu podršku, pogotovo investitorima koji će biti više prisutni iz Grčke na prostoru Crne Gore.

– Ovaj dan je simboličan, jer je Grčka otvorena za sve turiste. Počeli su da rade trgovine, ugostiteljski objekti i hoteli, što ukazuje na značaj jake veze koju mi treba da sledimo, jer su naši protokoli slični, pristupi približno isti i Crna Gora će sledeće sedmice otvoriti sve granice za turiste, sa onom najznačajnijom rečju – “Dobrodošli na crnogorsko primorje” – naveo je Krivokapić.

On je kazao da je zadovoljan trodnevnom posetom Grčkoj, koja je, kako je rekao, bila izuzetno plodonosna.

– Pored izuzetne podrške koju smo dobili, ukazano je na činjenicu da je Crna Gora lider na Balkanu, da treba to da ostane i da ćemo imati podršku grčke Vlade, biznismena i naravno svih onih koji žele da pomognu Crnoj Gori – naveo je Krivokapić. 

On je dodao da ga raduje to što će premijer Grčke Kirijakos Micotakis vrlo brzo posetiti Crnu Goru i na taj način pokazati i osnažiti sve što su dogovorili tokom tri dana.

– Najvažnija poruka je da Crna Gora se vidi kao Grčka na Balkanu, odnosno na Jadranskom moru, to je poruka koja osnažuje sve naše puteve i daje nadu da će brojni investicioni poduhvati koje smo zamislili biti vrlo brzo realizovani, na dobrobit građana Crne Gore – rekao je Krivokapić.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!