fbpx

Ceremonija otvaranja letnje sezone u Budvi

montenegro

Trg ispred Starog grada u Budvi 3. i 4. juna odisaće glamurom i lepotom, a sve one koji odluče da ovaj vikend provedu u Budvi očekuje spektakl kakvom odavno nisu prisustvovali – novi događaj u kalendaru manifestacija Turističke organizacije opštine Budva – svečana Ceremonija otvaranja sezone“ 2022. godine!

Za muzički doživljaj tokom dve večeri programa biće zaduženi vrhunski regionalni i evropski umetnici: Tom Odell, maestro Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom „Virtuozi“ i solistima –  Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroaem, zatim Nevena Božović, Mina Krajnović, Sky Cellos, Tomisha Monae Kuzmić, operska pevačica Marija Nešić, DJ Roger Sanchez, rok operski pevač Mattia Zanatta i mnogi drugi, a gosti će imati priliku da, po želji, uživaju u sjajnom scensko-muzičkom programu u spoju sa vrhunskom gastronomijom.

Turistička organizacija opštine Budva prvi put organizuje svečanu „Ceremoniju otvaranja sezone“ u saradnji sa Opštinom Budva i Skymusic korporacijom, sa ciljem da privuče pažnju ciljane javnosti, poveća turistički promet na budvanskoj rivijeri u periodu predsezone i stvori događaj sa jakim promotivnim efektom koji će postati jedan od najatraktivnijih u kalendaru manifestacija Budve, ali i cele Crne Gore.

Budva je godinama prepoznata kao prestonica dobrog provoda i noćnog života, a prestižni program ovog događaja će sasvim sigurno doprineti tome da ostane u samom vrhu najpoželjijih destinacija za letovanje.

Izvor. Turistička organizacija Budva

Fotografija: Unsplash.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!