fbpx

BUGARSKI NOVINARI I TURIZAM SRBIJE

82423A7E-98DE-497B-AEDF-4B344F58317F

U organizaciji Turističke organizacije Srbije, u periodu od 31.05. do 10.06.2022., gosti srpskih turističkih destinacija bili su novinari iz Bugarske.

Predstavnici producentske kuće „Televison Travel Series“ iz Bugarske obilazili su lokacije i pravili video materijale. Tom prilikom obišli su nekoliko gradova u Srbiji, pa je pored Beograda domaćin inostranim novinarima bio i Novi Sad, Sremski Karlovci, Bačka Topola, Golubac, Donji Milanovac, Užice, Bajina Bašta, Soko banja i mnogi drugi. Zabeleženi su autentični predeli Srbije, arheološka nalazišta, manastiri, seoska domaćinstva, tvrđave… 

Cilj obilaska srpske turističke ponude je stvaranje video materijala koji će biti iskorišćen kako bi se napravio serijal od 5 epizoda.
Materijal će, kada bude objavljen, biti moguće preuzeti sa sajta http://bezbagaj.com/, a koji će služiti za dalju promociju Srbije kao turističke destinacije. Pored navedenih destinacija serijal će sadržatii Uvac, Ledenu i Stopića pećinu, vodopad Gostilje, Srebrno jezero, Zlatibor i Taru.

Izvor: Turistička organizacija Srbije

Fotografija: Turistička organizacija Srbije

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!