fbpx

Budvanskim turističkim privrednicima dodijeljena oznaka “Safe Travels”

0A9B7536-C29B-4D7A-A960-2A63B11D6CFB

Na teritoriji Budve, u ovom trenutku, sledeći predstavnici turističke privrede su nosioci međunarodnog obilježja za sigurna putovanja – Safe Travels: HG “Montenegro stars” – hotel “Splendid”, HG “Montenegro stars” – hotel “Montenegro”,  HG “Montenegro stars” – hotel “Blue Star”,  Vila “Lavanda”,  Hotel “Budva”, Hotel „Maestral”, Hotel “Bracera”, Hotel “Ami”.

Još nekoliko hotela i drugih turističkih subjekata iz našeg grada je trenutno u proceduri dobijanja pomenute oznake, a neki su je dobili i prije pokrenute inicijative od strane Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, između ostalih, turistička agencija “Talas M”.

Mogućnost prijavljivanja je otvorena i u narednom periodu, pa se očekuje još veće interesovanje turističke privrede Budve, ne samo hotela, mogućnost kandidovanja imaju i drugi turistički subjekti koji ispunjavaju uslove definisane propisanim sigurnosnim  protokolima.

„Safe Travels” je posebna oznaka Svjetskog savjeta za turizam i putovanja (WTTC) koja, usljed zdravstvene krize izazvane koronavirusom, putnicima omogućava da prepoznaju destinacije i kompanije širom svijeta koje su usvojile globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, kao važan preduslov za sigurna putovanja.

Ova oznaka svakako predstavlja važan korak za dobijanje povjerenja turista sa emitivnih tržišta i u narednom vremenskom periodu će biti od velikog značaja gostima za donošenje odluke da izaberu našu destinaciju, objekte i uslugu.

Imajući u vidu da je za Crnu Goru ovlašćena institucija za dodjelu i kontrolu primjene oznake “Safe Travels” Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, ovim putem još jednom obavještavamo sve zainteresovane subjekte iz turističko-ugostiteljske privrede i sve ostale subjekte iz našeg grada da se jave direktno toj organizaciji za sve informacije koje se odnose na sigurnosne protokole i način apliciranja za dobijanje ove međunarodne oznake.

Izvor: Tourism organisation of Budva

Fotografija: Tourism organisation of Budva, Pexels.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!