fbpx

Budite u trendu – unapredite i zaštitite Vaše poslovanje primenjujući najnovije standarde

dog-1260935_1280

Ugostiteljstvo koje između ostalog ugošćava i kućne ljubimce jeste novi svetski trend turizma poslednjih godina kojem naginju i najveći lanci hotela, ali i dosta škakljiva tema.

Sa jedne strane imamo ugostitelje kojima je cilj da svaki gost bude zadovoljan, sa druge vlasnike ljubimaca koji bi želeli voditi svoje četvoronoge prijatelje sa sobom na što više mesta i sa treće, grupu ostalih gostiju kojima često ljubimac može zasmetati a samim tim i kod ugostitelja izazvati nedoumicu oko održivosti ove usluge.

Pet Travel Advisor je nastao upravo sa ciljem da pomiri sve tri strane i da ovu privrednu granu turizma standardizuje. Okuplja stručnjake iz pet industrije, ugostiteljstva, turizma, privrede, veterine, prava i marketinga.

Za pružaoce ugostiteljskih usluga, obezbeđuje mesto gde će jasno predstaviti svoj način i pravila poslovanja – a za vlasnike kućnih ljubimaca olakšava pronalazak ponude koja odgovara njihovim potrebama, štiteći interes svih učesnika jer veruje da mogu svi biti zadovoljni kada se primeni odgovarajuća poslovna politika.

Projekat se sprovodi u saradnji sa Kinološkom Akademijom, Faktultetom za sport i turizam, Privrednom Komorom Vojvodine, Udruženjem ugostitelja Novog Sada kao i sa drugim privrednim subjektima i obrazovnim institucijama iz ovog domena.

Projekat je prepoznat i podržan od strane kompanije Pour Vous, Swa Team, Propet kao i Ministarstva Inovacija i tehnološkog razvoja, Gradske Uprave za privredu grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

Sajt možete videti na www.pettraveladvisor.com a registracija pružaoca usluga je jednostavna i BESPLATNA.

Stoga Vas pozivamo da:

  • Unapredite vaše poslovanje, sertifikujete i standardizujete procese u skladu sa poslednjim svetskim trendovima
  •  Kreirate jedinstvena pravila u pružanju Pet-friendly usluga, u potpunosti prilagođena Vašem poslovanju
  •  Istaknete se među konkurencijom, zaslužite posebnu oznaku kvaliteta
  •  Privučete odgovarajuću ciljnu grupu novih posetioca i zaštitite svoje poslovanje i goste od neprijatnih situacija
  • Poslujte uz podršku i konsultantsku pomoć stručnjaka iz oblasti pružanja Pet-friendly usluga
  • Uvedite inovacije u svoju ponudu i zaradite na tome
  • Učestvujte u razvoju internacionalnog start-up projekta i među prvima osetite benefite u implementaciji na svetskom nivou

Za razliku od dosadašnje ponude na tržištu (Booking, Airbnb i sl) gde ste imali priliku jedino da označite da li Vaš objekat jeste ili nije pet- friendly, sajt www.pettraveladvisor.com Vam nudi brojne druge mogućnosti poput definisanja dozvoljene kilaže, nadoknade, dozvoljenih rasa, pravila kretanja po objektu, itd.  

Sajt poseduje i Review system i po principu funkcionisanja veoma je sličan najpoznatijim svetskim sajtovima namenjenim pretraživanju ponude ugostiteljskih objekata, sa tim da nema ulogu posredovanja u prodaji aranžmana već je specijalizovan za standardizovanje i promociju ugostiteljskih objekata koji primaju kućne ljubimce.  

Autor: Andrea Mladin – Generalni menadžer, Pet Travel Advisor

Fotografija: autor

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!