fbpx

British Airways najavio veći broj letova iz Londona prema hrvatskim destinacijama

airplane-2619434_1920

British Airways je, kako piše Croatian Aviation, obnovio većinu svojih linija prema hrvatskim aerodromima. No kompanija je dugo čekala na povratak u hrvatske destinacije u ovoj letnoj sezoni, jer nije htela riskirati i čekala je ukidanje mera.

Tako će ove subote, 7. avgusta, British Airways obnoviti promet između Londona (Heathrow) i Pule. Kompanija ponovno uvodi dva nedeljna leta, svakog utorka i subote.

Uz ovu, od 5. avgusta kompanija uvodi i liniju između aerodroma London City i Splita. Linija će biti u prometu tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, četvrtka i petka, na njoj će prometovati avioni tipa E190.

Uz dve linije na kojima će British Airways obnoviti promet ove nedelje, doći će do povećanja prometa i na postojećim linijama.

Između Splita i aerodroma London Heathrow British Airways će prometovati devet puta nedeljno, svakog dana u nedelji, uz napomenu kako su dva dnevna leta dostupna ponedeljkom i nedeljom.

Čak 12 nedeljnih letova najavljeno je između Heathrowa i Dubrovnika. Kompanija će svakog dana imati dva dnevna leta na ovoj liniji, izuzev petka i subote kada je dostupan jedan dnevni let. BA će prema Dubrovniku koristiti avione tipa A321 pa će na nedeljnom nivou nuditi i do 5.232 sedišta između Dubrovnika i Londona!

Za razliku od drugih hrvatskih aerodroma, British Airways trenutno ne planira povećati broj nedeljnih letova između Londona i Zagreba. I dalje je u najavi pet nedeljnih letova: ponedeljkom, sredom, četvrtkom, subotom i nedeljom.

Ukupno će već sljedeće nedelje između Londona i spomenutih hrvatskih aerodroma British Airways nuditi čak 31 nedeljni let, te više od 11 000 dostupnih sedišta.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!