fbpx

Bliži se Red Bull Home Run na Jahorini

glade-optics-I-30st7mGAE-unsplash

Osmi tradicionalni Red Bull Home Run koji će biti održan u subotu 12. februara na Jahorini sve je bliži. takmičari i posetioci već znaju da je najmasovniji spust skijaša i bordera u Bosni i Hercegovini sinonim za vrhunsku celodnevnu zabavu na snegu, a i ovaj put neće izostati vredne nagrade.

Nagrade će osvojiti tri najbrže skijašice, tri najbrža skijaša, najbrža snowboarderka, najbrži snowboarder, najsporiji učesnik (time limit u ovoj kategoriji je 15 minuta) te najbolja party ekipa.

Najbrže takmičare i takmičarke spusta ali i party-ja, ove godine očekuju HEAD Race skije, vikend skipass na Jahorini, adrenalinska vožnja kvadom za dve osobe po jahorinskim vrletima, vikend za dve osobe u hotelu Termag, ulaznice za Brodolom winter magic na Jahorini te rafting vikend za dve osobe na Tari / Drini – Camp Divlja Reka.

Podsećamo, pravila trke su jednostavna. Sudelovanje se ne plaća. Takmičenje na startu u pancericama imaju zadatak pretrčati 150 metara do svojih skija ili snowboarda, što brže se spustiti niz stazu, a prvi koji prođe kroz cilj je pobednik.

Svi takmičari moraju imati kacigu i startni broj, a učesnici mogu biti amateri i rekreativci. Svaki namerni fizički kontakt znači diskvalifikaciju, a iz trke će biti isključeni i takmičari koji ne budu poštovali zacrtanu stazu.

Mlađi od 16 ne mogu učestvovati, dok je mlađim od 18 potrebna saglasnost roditelja. Više informacija možete pronaći na Red Bull web stranici, a prijave su moguće i na dan utrke do 13:00 sati u Red Bull šatoru ispod hotela Termag na Jahorini. Trka počinje u 16 sati.

Izvor: Bljesak.info

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!