fbpx

Bihać među top 16 evropskih destinacija za gradski odmor u 2022.

bihac-g99cfc5f18_1920

Britanski Daily Mail u svom onlajn izdanju preneo je članak globalnog turističkog magazina Time Out pod naslovom “16 najboljih gradskih odmora u Evropi za 2022”, među kojima se našao i grad Bihać, na zavidnom 11 mestu, u konkurenciji sa Brnom, Oslom, Valensijom, Liverpulom i drugim, preneo je Radio Bihać.

Šesnaest najboljih gradskih “destinacija u nastajanju” Time Out je odabrao zbog njihove izvrsne hrane, kulture, zabave i domaćinskog duha.

Bihać je opisan kao destinacija na obali čarobne reke Une, koju Time Out opisuje kao “Najlepša reka Bosne”, uz objašnjenje da je Bihać savršena destinacija za odmor za ljubitelje prirode koji žele da uživaju ​​u slikovitim pogledima na dolinu Une.

Trim staza od centra grada do tvrđave Sokolac, Japodski otoci, vodopadi u Nacionalnom parku, eko selo Natura Art i Kostelski buk potvrđeni su kao neke od mnogobrojnih atrakcija u Bihaću koje nude avanturu i odmor.

Ovo je još jedna potvrda turističkih potencijala koje grad Bihać poseduje, kao i rezultata rada i zalaganja ugostiteljsko-turističkog sektora i Turističke zajednice Grada Bihaća na postepenom razvoju turističkih sadržaja i promociji Bihaća kao turističke destinacije, navodi Radio Bihać.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!