fbpx

BeoWine – Dvodnevna vinska fešta na Beogradskom sajmu i novi trendovi u hotelskoj industriji i ugostiteljstvu na Sajmu HoReCa

Zlatibor najava Beogradski sajam

Zajedno sa 43. Međunarodnim sajmom turizma na Beogradskom sajmu organizuje se i 17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HoReCa i 12. Međunarodni sajam vina BeoWine.

Ova manifestacija objedinjuje sve aspekte turističko-ugostiteljske privrede, a posle jednogodišnje pauze, iščekivana je sa posebnim nestrpljenjem.

Dvodnevna vinska smotra, 12. Međunarodni sajam vina BeoWine, održaće se u hali 3 Beogradskog sajma, u petak i subotu 25. i 26. marta 2022. godine.

Ugledan sajamski događaj već duže od deceniju u Srbiji i regionu drži nezamenljivu poziciju kao mesto za plasiranje novih vinskih ukusa, okuplja domaće i inostrane proizvođače, uvoznike i ljubitelje vina. Sa ovogodišnjim sajmom krenuće talas nove energije, a kroz uspostavljanje kontakata i umrežavanje učesnika, trasiraće se pravac ostvarivanja boljih poslovnih rezultata.

Kroz predstavljanje i ocenu aktuelne izlagačke ponude, edukaciju o novim trendovima u regionalnom i globalnom vinarstvu, degustaciju aktuelne berbe velikog broja proizvođača, posetioci će dobiti priliku da uživaju u sinergiji koju BeoWine godinama uspostavlja.

Novi trendovi u hotelskoj industriji i ugostiteljstvu

17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA deo je velike i uspešne manifestacije koja objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede. Tradicionalno se odvija paralelno sa Međunarodnim beogradskim sajmom turizma i Međunarodnim sajmom vina BeoWine, a iz godine u godinu beleži sve veće interesovanje izlagača i posetilaca.

Od 24. do 27. marta 2022. god. u halama 2A i 2C Beogradskog sajma okupiće se najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

U izlagačkom delu posetioci mogu da vide opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, radnu odeću i obuću, suvenire, stručnu literaturu i publikacije.

Posebnu pažnju na Sajmu hotelsko – ugostiteljske opreme zavređuju proizvođači i uvoznici poznatih
brendova u oblasti IT rešenja, ozvučenja i rasvete. Na sajmu će se predstaviti firme koje izlažu nameštaj, posteljinu, softvere, rashladne vitrine, mašine za poslastičarstvo i pekarstvo, smese za sladoled.

Izvor: Beogradski sajam turizma

Fotografija: Beogradski sajam turizma

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!