fbpx

BEOGRAD NA SAJMU KONGRESNE INDUSTRIJE IMEX 2022

E67D9B70-9590-418E-AE56-6C76D27BDA18

BEOGRAD NA SAJMU KONGRESNOM INDUSTRIJE IMEX 2022

31.05 – 02.06.2022

Da je Beograd atraktivna kongresna destinacija u jugoistočnoj Evropi pokazalo je veliko interesovanje na sajmu kongresne industrije IMEX 2022 u Frankfurtu, gde Kongresni biro Turističke organizacije Beograda predstavlja našu prestonicu od 31. maja do 2. juna.

Prvog dana sajma, mnoge asocijacije i agencije iz svih delova Evrope i sveta posetila su štand na kome su pod okriljem Kongresnog biroa Srbije bili brojni učesnici iz naše zemlje, agencije, hoteli i kongresni centri iz Srbije, uključujući i Beograd predstavile mogućnosti za organizovanje poslovnih događaja i putovanja.

Sajmu kongresne industrije prethodio je događaj koje je organizovala ICCA (Međunarodna kongresna asocijacija) na kojem se govorilo o oporavku i unapređenju kongresne industrije nakon pandemije koronavirusa.

Tokom tri dana sajma IMEX 2022, delegacija Kongresnog biroa Beograda će brojnim poslovnim posetiocima predstaviti Beograd kao kongresni centar Jugoistočne Evrope i dogovarati organizaciju mnogobrojnih kongresa, konferencija i događaja u našem gradu u narednom periodu.

Izvor: Turistička organizacija Beograda

Fotografija: Turistička organizacija Beograda

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!