fbpx

Avion kao luksuzna vila na Baliju – Noćenje košta 7.000 EUR

ramon-kagie-761pPjqIbWI-unsplash

Na Baliju se trenutno uređuje luksuzna vila od aviona Boeing 737, a oni koji su upućeni u projekat kažu da izgleda baš tako – kao avion.
Ruski preduzetnik Feliks Demin 2021. godine je kupio Mandala Boing 737. Avion je sada u procesu prenamene u dvosobnu vilu na Baliju, a trebalo bi da počne da se izdaje tokom proleća. Naravno, doći će u kompletu s terasom na vrhu krila i Infinity bazenom.
Trebalo je nedelju dana da se avion prebaci na novu lokaciju na vrhu brda nakon što su dobijene sve dozvole 2021. godine. Premešten je iz dva dela na novu lokaciju. Iako trup ostaje istog oblika, kabinski i leteći sistemi ogoljeni su kako bi se napravilo mesta za sve što bi gostima moglo da zatreba kada ste na vrhu brda u Indoneziji. Naime, nalazi se na litici u blizini 1,5 kilometara duge plaže Nyang Nyang, u blizini epski poznate surf destinacije Uluwatu.
Cena noćenja u jednoj od minimalističkih dizajnerskih spavaćih soba i uživanja u kupatilu u bivšem kokpitu je poprilična. Projekt je već naveden kao dostupan za iznajmljivanje i prodaje se za 113.999.999 indonezijskih rupija za noćenje. To je otprilike 7.367 USD.
Treba napomenuti da u kuhinji u bivšem avionu ima tek mikrotalasna, električno kuvalo za vodu i besplatne vrećice čaja/instant kafe, kao i besplatna flaširana voda.
U kupatilima će goste dočekati peškiri, četkica za zube i pasta za zube, kao i kućni ogrtači. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a ni boravak dece mlađe od 15 godina.

Izvor: eKapija

Fotografija: Unsplash

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!