fbpx

Aviokompanija Flynas narednog leta uvodi redovnu sezonsku liniju između Rijada i Tivta

plane-7432680_960_720

Vodeća saudijska loukost aviokompanija Flynas objavila je da će narednog leta, pored sezonskih letova na liniji Rijad -Podgorica koji su kratko vreme funkcionisali i ove godine, uvesti i redovnu sezonsku liniju između glavnog grada Saudijske Arabije i Tivta.
Linija Rijad-Tivat počeće da saobraća 1. juna i odvijaće se se do 31. avgusta. Na njoj će leteti Flynasovi avioni tipa “airbus A 320neo” kapaciteta 170 putnika. Linija će se održavati tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom.
Letovi Flynasa na liniji Rijad – Tivat inače, prema prvobitnim najavama te kompanije i menadžmenta Aerodroma Crna Gore trebali su da započnu još ovog leta, ali se to nije dogodilo zbog, kako je tada objašnjeno iz ACG, “hroničnog nedostatka aviona i osoblja s kojim se suočava kompletna avio industrija”.
Prema prvobitnim planovima, između glavnog grada Saudijske Arabije i Tivta Flynas je trebalo da obavi ukupno 53 rotacije, ali se to nije desilo već je saudijski loukoster umesto toga, u drugoj polovini letnje sezone odradio samo 10-ak letova na relaciji Rijad – Podgorica.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!