fbpx

Aminess Maestral Hotel proglašen je jednim od najboljih hotela u Hrvatskoj

hotel-939501_1920

Najveći nezavisni web portal za putovanja na nemačkom govornom području HolidayCheck dodelio je novigradskom Aminess Maestral Hotelu nagradu „HolidayCheck Special Award“.

Aminess Maestral Hotel proglašen je jednim od najboljih hotela u Hrvatskoj, i to prema odabiru korisnika portala. Ovom važnom nagradom turistička kompanija Aminess i Aminess Maestral Hotel još jednom su potvrdili da je njihova usluga koju garantuju svakom gostu na izuzetno visokom nivou.

Inače, HolidayCheck omogućuje rezervacije i preglede ponuda temeljem recenzija gostiju, a uz to nudi aktuelne informacije o destinacijama širom sveta.

Aminess Maestral Hotel morao je zadovoljiti niz strogih kriterijuma kako bi uopšte ušao u konkurenciju za dodelu nagrade. Jedan od strogih uslova za osvajanje ove nagrade bio je visok nivo preporuka posetilaca hotela, koji premašuje 90 posto.

“Ova nagrada je veliko postignuće za čitav tim Aminess Maestral Hotela bez kojega ovakav uspeh ne bi bio moguć. Mi želimo u svakom trenutku svojim gostima pružati nezaboravno iskustvo odmora i uslugu na najvišem mogućem nivou. Ponosni smo što su naši gosti to prepoznali i nagradili. Svaka njihova pohvala nas podstiče da budemo još bolji”, rekao je direktor Aminess Maestral Hotela Mateo Žiković.

Aminessovi objekti dobitnici su velikog broja prestižnih nagrada i priznanja koja svedoče o vrhunskom kvalitetu njihove ponude, usluge te visokom zadovoljstvu gostiju.

Pod brendom Aminess hoteli i kampovi nalaze se hoteli, kampovi i vile visoke kategorije u Novigradu, u Istri, na Krku, Korčuli, Pelješcu, a odnedavno i u Makarskoj. Radi se o ukupno 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselju od 80 vila, koji dnevno mogu ugostiti više od 13.000 gostiju.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!