fbpx

Aktivni odmor u Baru – Predstavljen novi promotivni spot (VIDEO)

IMG-2a6786ac3f6d9f5e34377625652d7ccf-V

Turistička organizacija (TO) Bar snimila je novi spot “Aktivni odmor”, koji turistima na slikovit način prezentuje ponudu tog grada za tu vrstu odmora.

Iz TO Bar su naveli da kontinuirano unapređuju promotivne aktivnosti.

Oni su kazali da savremeni turista, posebno iz zapadnih država Evrope, preferira odmor koji je mnogo sadržajniji od sunčanja i kupanja.

– Barska opština i u tom smislu ima značajne i atraktivne potencijale, kako na morskoj, tako i jezerskoj obali – kaže se u saopštenju TO Bar.

Navodi se da spot, koji je TO snimila sa proverenim partnerom, renomiranom “Bubulj” produkcijom, otkriva, možda, do sada, još nedovoljno istražene plaže, uvale i stenovite useke na dve obale, ali i zaleđe i sve ono što turisti mogu doživeti u Baru.

– Spot “Aktivni odmor u Baru” otkriva lepote netaknute prirode, kroz krstarenja jezerskom i morskom obalom, mogućnosti kajakarenja, jedrenja, ronjenja i sportskog ribolova, a za one avanturističkog duha, željnih dodatnog adrenalina, prezentuje i čari kanjoninga, pešačenja i planinarenja, uz staze koje pružaju nezaboravne utiske i užitke – kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, uz hajking, zahtevnim i manje zahtevnim rutama, turisti mogu uživati u nestvarno lepim predelima u zaleđu barske opštine na biciklu, sve popularnijem prevoznom sredstvu, koje je sinonim za zdrav način i stil života.

Iz TO Bar su dodali da će potencijalni posetioci grada pod Rumijom, kroz taj spot, spoznati lepotu tog grada i uveriti se u neslućene mogućnosti za dobar provod i aktivan odmor, kakav nameće brz, stresan i sve dinamičniji život.

– Ovde za sobom mogu ostaviti sve brige, nezadovoljstva i doživeti potpunu relaksaciju i sreću koje donosi ovakav vid odmora – navodi se u saopštenju.

Oni su poručili da će u kontinuitetu raditi na unapređenju turističke ponude u vidu promocije zdravih stilova života, kako bi turistima omogućili što kvalitetniji boravak.

Izvor: eKapija.com

Fotografija: Unsplash.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!