fbpx

Airbnb domaćini, vlasnici iznajmljivanja za odmor i butik hotelijeri žele da prate/pristupe svom poslovanju – bilo gde i bilo kada

airbnb-3399753_1920

Prema novoj anketi koju je objavio eviivo, vodeća kompanija za ugostiteljski softver poznat po svojoj nagrađivanoj platformi za rezervacije i upravljanje imovinom, eviivo Suite, nezavisnim domaćinima smeštaja (npr.: Airbnb i VRBO), vlasnicima nekretnina (tj.: iznajmljivanje za odmor, iznajmljivanje u urbanim sredinama i gostionice) i butik hotelijeri smatraju da je mobilna aplikacija za rezervacije i upravljanje imovinom „izuzetno važna“ za vođenje i vođenje njihovog poslovanja.

Novi izveštaj – sproveden od 11. do 28. aprila u saradnji sa SurveyMonkey – anketirao je 1.000 nezavisnih vlasnika smeštajnih objekata, butik hotelijera i domaćina specijalizovanih za kratkoročne iznajmljivanje, i kao deo debija eviivo Mobile, revolucionarne mobilne aplikacije za rezervacije i upravljanje imovinom , koji nudi prve funkcije i alate ove vrste za poboljšanje pogodnosti, pružanje više slobode i fleksibilnosti i poboljšanje kvaliteta života, 91% ispitanika je reklo da je mobilna aplikacija „izuzetno važna” (32% je reklo da je „veoma važna”) da vode i upravljaju svojim poslovanjem, a 92% koristi ili planira da redovno koristi mobilnu aplikaciju u budućnosti.

Ključni nalazi:

  • 84% ispitanika želi mogućnost praćenja/pristupa svom poslovanju — bilo gde i bilo kada — na dohvat ruke
  • 58% smatra da je mogućnost upravljanja više nekretnina u jednoj aplikaciji najkorisnija funkcija.
    „Pogodnost svakodnevnog upravljanja na dohvat ruke“ je bio glavni razlog zašto su korisnici preuzeli aplikaciju (91%), dok je 23% odgovorilo „poboljšati komunikaciju sa gostima“, a 21% je reklo da je motivacija da se poboljša komunikacija sa osobljem.
  • 42% ispitanika reklo je da je mobilna aplikacija za rezervacije i upravljanje nekretninom važna za njihov balans između posla i privatnog života, dok je 34% odgovorilo „veoma važno“, a 24% je odgovorilo „donekle važno“.
  • 91% ispitanika će redovno koristiti eviivo Mobile u budućnost.

Pored rezultata ankete, aplikacija je pokrenuta kako bi se smirio rastući sektor milenijalaca koji kupuju drugu imovinu kako bi ušli na tržište kratkoročnog zakupa, što je rastući trend kako navodi The Vall Street Journal.

Izvor: Travel Daily News

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!