fbpx

Air Serbia u oktobru povećava kapacitete na letovima do Njujorka

bridge-370542_1920

Air Serbia je danas najavila da će od oktobra povećati kapacitete na letovima između Beograda i Njujorka. Naime, u oktobru će biti obavljena 34 povratna leta, deset više nego u istom mesecu pre godinu dana.

Putnicima će tokom oktobra na letovima od Beograda do Njujorka na raspolaganju biti 8.636 sedišta, što je 41,7% više nego 6.096 sedišta u istom periodu prošle godine, saopštila je avio-kompanija.

– Imajući u vidu pojačanu potražnju, odlučili smo da povećamo kapacitet na letovima do Njujorka. Veoma smo zadovoljni što uprkos pandemiji koronavirusa ova linija i dalje dobro funkcioniše i kako se pokazalo, predstavlja jednu od najjačih linija Er Srbije – izjavio je direktor za komercijalu i strategiju kompanije Air Serbia Jirži Marek (Jiri Marek).

Inače, Air Serbia, je od pokretanja direktne linije preko Atlantika u junu 2016. godine do kraja avgusta 2020. godine obavila ukupno 758 povratnih letova.

Nacionalni avio-prevoznik Srbije je pre četiri godine ponovo povezao region i SAD posle pauze od gotovo dve i po decenije.

Letove na liniji Beograd-Njujork obavlja avion erbas A330 nazvan po srpskom naučniku i pronalazaču Nikoli Tesli.

Izvor: eKapija

Fotografija: Ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!