fbpx

Air Serbia od 1. jula obnavlja letove ka Italiji

ad-2462858_1280

Air Serbia će 1. jula letom na relaciji Beograd – Milano započeti obnovu avio-saobraćaja ka svojim destinacijama u Italiji.

Letovi za Rim biće uspostavljeni 2. jula, dok će se dan kasnije i Venecija ponovo naći na redu letenja srpske nacionalne avio-kompanije, navedeno je u saopštenju.

Er Srbija će do Milana i Rima saobraćati svakog dana, dok će se letovi ka Veneciji obavljati tri puta nedeljno, uz postepeno povećanje frekvencije.
Srbija će biti prvi avio-prevoznik koji će ponovo uspostaviti letove između Srbije i Italije čim sva ograničenja budu ukinuta.

– Raduje nas što ponovo uspostavljamo vazdušnu vezu sa Italijom, koja tradicionalno predstavlja jedno od najznačajnijih tržišta za Srbiju zbog brojnih faktora koji povezuju dve zemlje, uključujući snažnu ekonomsku saradnju, turizam, dijasporu i trgovinu – rekao je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Kada red letenja dostigne pun kapacitet, nacionalni avio-prevoznik će ponuditi dobru mrežnu povezanost iz Italije preko Beograda do Bukurešta, Dubrovnika, Istanbula, Kijeva, Larnake, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Splita, Tel Aviva, Tivta i drugih gradova, dodaje se.

Izvor: eKapija

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!