fbpx

Air Serbia obnovila letove do Brisela

passengers-519008_1920

Air Serbia je danas, 27. avgusta, počela postepenu obnovu letova između Beograda i Brisela. Avion srpske nacionalne avio-kompanije, tipa Airbus A319, jutros je u 6.45 odleteo ka glavnom gradu Belgije.

Letovi koji su bili obustavljeni od 28. jula do danas, u narednom periodu će se obavljati dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. U zavisnosti od ograničenja putovanja i potražnje, Air Serbia planira da od 22. septembra do Brisela počne da leti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i nedeljom.
– Zadovoljan sam što smo ponovo uspostavili letove za Brisel. Belgijska prestonica, u kojoj se nalazi sedište velikog broja najvažnijih institucija Evropske unije, veoma je značajna destinacija za Er Srbiju. Imajući u vidu našu regionalnu mrežu, Brisel će sada postati mnogo lakše dostupan – izjavio je Jirži Marek (Jiri Marek), direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Karta nacionalnog avio-prevoznika do Brisela može se kupiti po ceni počev od 64 EUR po pravcu. Letovi iz Beograda obavljaće se četvrtkom u 6.45 i nedeljom u 17.15 časova. Srpska i belgijska prestonica udaljene su 1.371 kilometar, a let na ovoj relaciji traje 2 časa i 20 minuta.

Izvor: eKapija

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!