fbpx

Air Serbia obnavlja letove ka najpopularnijim destinacijama na hrvatskom primorju i Bukureštu

airplane

Air Serbia će od 28. maja ponovo pokrenuti letove ka svojim destinacijama na hrvatskom primorju – Dubrovniku i Splitu. Letovi kapopularnim letovalištima u Dalmaciji obavljaće se dva puta nedeljno,ponedeljkom i petkom, dok će od 13. juna biti dodat i treći nedeljni let do Splita, nedeljom.

Osim sezonskih ruta, Air Serbia će od 4. juna obnoviti i redovnu liniju do Bukurešta. Srpska nacionalna avio-kompanija će do glavnog grada Rumunije saobraćati tri puta nedeljno – ponedeljkom, petkom i subotom.Planirano je da se krajem juna broj nedeljnih letova do Bukurešta poveća napet, dodavanjem još po jednog leta nedeljom i ponedeljkom, saopštila je kompanija.

– Raduje nas što smo u prilici da omogućimo putnicima planiranje letnjeg odmorana popularnim primorskim destinacijama kao što su Dubrovnik i Split, koje su im tradicionalno zanimljive zbog svoje lepote i blizine. Vazdušna veza sa glavnimgradom Rumunije nam je takođe veoma važna, pre svega iz ekonomskih razloga – izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!