fbpx

Nova mobilna aplikacija Skijališta Srbije – ski centar Tornik

ipad-g4e66bdc1b_1920

Skijališta Srbije su napravila novu zvaničnu mobilnu aplikaciju namenjenu posetiocima ski centara Srbije među kojima je i ski centar Tornik. Zahvaljujući ovoj aplikaciji posetioci ski centra Tornik mogu na jednostavan, brz i atraktivan način da dođu do svih relevantnih informacija.

Aplikacija raspolaže aktuelnim informacijama o skijaškim instalacijama, gde mogu uživo pratiti rad žičara, ski staza, kao i ski puteva. Putem ove aplikacije, korisnici imaju mogućnost pristupa web kamerama, kao i svim drugim važnim informacijama o radu i događajima u ski centru Tornik.

Putem aplikacije Skijališta Srbije, korisnicima su na raspolaganju aktuelne servisne informacije, kao i druga zvanična obaveštenja sa skijališta. Tu su još i informacije o vremenskim uslovima, prognoza za narednih pet dana, informacije o ski kartama, načinu kupovine kao i o lokacijama za njihovo preuzimanje. Aplikacija nudi i informacije o turističkoj destinaciji Zlatibor, atrakcijama, zabavnim sadržajima, lokacijama bankomata, parkinga, i drugih službi koje odmor čine bezbednijim i ugodnijim. Besplatno se može preuzeti sa Play i App prodavnice.

Pored aplikacije, sa ciljem da se posetiocima obezbedi vrhunski ugođaj u skladu sa najvišim svetskim standardima, u info centru Turističke organizacije Zlatibor, koji se nalazi na Kraljevom trgu, postavljen je uređaj “PICKUP BOX” na kome se mogu podići ski karte kupljene preko web shop-a Skijališta Srbije.

Karte koje su kupljene preko web shopa mogu se na jednostavan način, beskontaktno preuzeti preko ovog uređaja skeniranjem vaučera koji dobijate na svom telefonu. Skeniranjem QR koda, karte se izrađuju automatski. Karte je moguće preuzeti i tradicionalnim putem, na prodajnim mestima ski centra Tornik.

Izvor: Turistička organizacija Zlatibor

Fotografija: Turistička organizacija Zlatibor

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!