fbpx

Hrvatska predstavljena u sklopu UNICEO Leaders Meeting & Exhibition održanog u Mađarskoj

conference-room-768441_1920

U Mađarskoj je, tačnije u Budimpešti, održan UNICEO Leaders Meeting & Exhibition pod nazivom „Budućnost korporativnih događaja“, u sklopu kojeg je predstavljena i hrvatska turistička ponuda u sklopu aktivnosti Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj.

Reč je o jednodnevnom događaju koji je okupio više od 100 učesnika kojima su bile namenjene prezentacije i panel diskusije, ali i prezentacija rezultata istraživanja provedenog među 150 donosioca korporativnih odluka, članova UNICEO-a, o njihovim planovima događaja i marketinškoj strategiji za razdoblje do kraja ove godine i prve polovine 2022.

U sklopu događaja je održan i okrugli sto na temu online i hibridnih događaja te događaja uživo, a svi su učesnici takođe imali priliku razgledati postavljenu izložbu s 15 izlagača.

Od ostalih aktivnosti na mađarskom tržištu možemo spomenuti predstavljanje Hrvatske u sklopu Svetske izložbe lova i prirode, koja se održava u Budimpešti do 14. oktobra. Promotivni materijali o Hrvatskoj dele se u sklopu hrvatskog štanda, a cilj izložbe je podizanje svesti o važnosti sklada između lova i zaštite prirode i to kroz dugoročnu održivost.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!