fbpx

FRUŠKE TERME – Rajski vikend u prvim Termama u Srbiji!

Fruške Terme

Savremeni, užurbani život često sa sobom nosi veliku dozu stresa. Kada dođe vikend već budemo toliko umorni da nam je dosta i telefona, obaveza, buke i gužve i samo želimo da u ta dva dana koja nas dele od novih obaveza ispunimo sve želje za koje nismo imali vremena proteklih dana.

Vrdnik kao jedinstvena vazdušna banja u ovom delu Evrope, po opisu deluje kao da se nalazi stotinama kilometara daleko od života u gradu. Ipak, na svega pola sata od Novog Sada i četrdeset pet minuta od Beograda, na Fruškoj gori, u banji Vrdnik Vas čeka prava oaza uživanja za sva čula. Šumovitim putevima dolazi se do ove prirodne oaze, smeštene na južnom obodu Nacionalnog parka Fruška gora i okružene prostranstvima voćnjaka, pašnjaka, vinograda, stoletnim hrastovima i lipovim šumama. Najveći broj sunčanih sati u Vojvodini obećava sunčano i vedro vreme na Vašem odmoru, dok je gusta Fruškogorska šuma tu da Vas rashladi tokom letnjih noći. 

Upravo u ovakvom idiličnom mestu, krajem 2019. godine otvoren je hotel „Fruške terme“ koji je za kratko vreme opravdao titulu jedne od najsjajnijih zvezda u srpskom hotelijerstvu. Hotel koji će istovremeno učiniti da se zaljubite u prirodu koja ga okružuje i da se osećate kao da ste na moru, uz sve užitke vrhunskog spa resorta je Wellness & Spa hotel „Fruške Terme“ 4S*. Smešten na jednom od najlepših obronaka Fruške gore, na samoj ivici nacionalnog parka, idealan je za uživanje u svim bojama prirode uz bogatstvo termo-mineralne vode.

Prve Terme u Srbiji, raspolažu sa 201 luksuzno opremljenih soba i apartmana, dok su poseban kuriozitet svakako apartmani koji su opremljeni sa vodenim krevetima, saunom i jacuzziem i pogledom na Frušku goru. Sa impozantnim wellness centrom površine preko 7500m² i 1500m² vodenih površina, podeljenim u nekoliko zona kako bi se svakom gostu ponudilo potpuno autentično iskustvo, hotel „Fruške Terme“ će učiniti da se osećate kao da ste na moru. Gosti će imati priliku da se opuste u vodenom svetu sa čak 8 različitih bazena sa termo-mineralnom vodom temperature od 29 do 32°C,  a sigurni smo da će im omiljeno mesto biti neometanim pogledom na prelepe pejzaže Fruške gore iz prvih infinity bazena u Srbiji. Najmlađi gosti imaju pravo malo carstvo kreirano samo za njih, koga čine dva bazena sa toboganom, pećinom i Aqua fun zonom. Nakon opuštanja u termalnim bazenima, tu odmaranju nije kraj, pošto hotel „Fruške Terme“ nudi svojim gostima i sauna svet sa 12 sauna i parnih kupatila, slanoj sobi, hamamom i unikatnoj relax zoni sa vodenim krevetima.

Fotografije: izvor, Fruške terme

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!