fbpx

PRAZNIČNI FOTO KONKURS

25.12.2020. – 13.01.2021.

Rezultati prvog Prazničnog foto konkursa

Nagrađeni radovi:

  1. Jovana Kvržić– nagrada: hotel Crni vrh – 2 noći za 2 osobe uz korišćenje svih usluga hotela
  2. Donatela Dekanić– nagrada: hotel Blue Kotor Bay Premium Spa Resort – 2 noći za 2 osobe uz korišćenje spa usluga hotela
  3. Katarina Bosanac– nagrada: hotel Plaža Duće – 2 noći za 2 osobe uz korišćenje spa usluga hotela
  4. Ivana Nedin– nagrada: hotel Hills Sarajevo – 2 noći za 2 osobe uz korišćenje spa usluga hotela

 

Čestitamo svim pobednicima!

Cilj Konkursa:

Promocija turističkih destinacija u periodu praznika.

Tema fotografije:

Praznična idila obgrlila je destinacije širom regiona. Pozivamo vas da učešćem u „Prazničnom foto konkursu“ koji organizuje regionalni turistički portal, Turistički žurnal kroz svoj objektiv dočarate najlepše predele zimske čarolije vašeg grada.

Propozicije fotografija:

Autori mogu da konkurišu sa crno-belim ili kolor fotografijama u digitalnom obliku i to sa maksimalno 2 fotografije.

Fotografije ne mogu biti starije od godinu dana.

Fotografije moraju biti izvorne, bez intervencija u vidu montaže ili grafičke obrade dela, koje menjaju kompoziciju i elemente. Nije dozvoljena obrada fotografija, osim osnovne digitalne obrade, poput korekcije boje ili kontrasta.

Fotografije koje na sebi imaju potpis autora neće biti prihvaćene. Zabranjeno je dodavanje logo-a, logotipa, “watermark ”-a i sličnih oznaka na fotografijama.

Fotografije koje su prodate drugom licu ili korišćene u marketinške, humanitarne ili druge svrhe ne mogu biti deo konkursa.

Organizator zadržava pravo diskvalifikacije fotografija koje ne zadovoljavaju zadate kriterijume bez prethodnog obaveštavanja učesnika.

Trajanje konkursa i dostavljanje fotografija

Rok za slanje fotografija je od 25.12.2020. do 13.01.2021. godine ( do 18h ).

Prijave i radovi šalju se elektronskom poštom na adresu: fotokonkurs@turistickizurnal.com

U polju sadržaja elektronske pošte prilikom slanja fotografija OBAVEZNO upisati:

Ime i prezime autora;

Mesto i država prebivališta;

E-mail adresu:

Mesto i datum nastanka fotografije:

kao i rečenicu ,,SAGLASAN/NA SAM DA SE MOJI LIČNI PODACI MOGU KORISTITI U SVRHU KONKURSA POD NAZIVOM „PRAZNIČNI FOTO KONKURS“ U ORGANIZACIJI TURISTIČKOG ŽURNALA. TAKOĐE, USTUPAM FOTOGRAFIJE ČIJI SAM VLASNIK AUTORSKIH PRAVA NA SLOBODNO KORIŠĆENJE PORTALU TURISTIČKOM ŽURNALU I PRIHVATAM USLOVE KONKURSA.”

Propozicije za učešće:

Na „Prazničnom foto konkursu“ Turističkog žurnala mogu da učestvuju sva fizička lica starija od 18 godina iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Na „Prazničnom foto konkursu“ Turističkog žurnala ne mogu da učestvuju zapoleni u redakciji Turističkog žurnala, kao i zaposleni u kompanijama darodavaca.

Poslate fotografije ostaju u trajnom vlasništvu portala Turistički žurnal.

Uzimanjem učešća u konkursu, učesnici prihvataju pravila konkursa i iskazuju saglasnost da organizator ima pravo na eksploataciju svih podataka poslatih elektronskom poštom, bez naknade, bez bilo kakvih ograničenja i bez obaveze pribavljanja dodatnih saglasnosti.

Izbor fotografija, proglašenje, identifikacija i kontaktiranje pobednika:

Učesnici na foto konkursu su u obavezi da fotografije podele na ličnim profilima na Facebook i Instagram društvenim mrežama i označe Turistički žurnal.

Pobednici „Prazničnog foto konkursa” će se birati po sledećem principu:

–        Najviše puta podeljena fotografija na facebook-u

–        Fotografija sa najviše lajkova na instagramu.

Na Prazničnom foto konkursu Turističkog žurnala biraće se 4 pobednika te će oni osvojiti nagrade koje ukljućuju boravak u najluksuznijim hotelima u regionu. 

Proglašenje pobednika desiće se 17.01.2021. godine na zvaničnom portalu Turistički žurnala – na OVOJ stranici

Organizator će obavestiti nagrađene učesnike elektronskom poštom putem mejl adrese koju je dostavio o načinu i vremenu preuzimanja nagrade, odnosno pružiti sve ostale informacije od značaja za ostvarivanje prava na nagradu.

Ukoliko ostvare pravo na nagradu, učesnici su saglasni da se njihovi podaci o ličnosti (ime i prezime i mesto i država prebivališta) mogu, od strane organizatora, objaviti i koristiti u obliku štampanog i foto materijala, bez plaćanja naknade.

Ukoliko nagrađeni učesnik prekrši pravila konkursa, a naročito ako se uzdrži od dostavljanja podataka od značaja za utvrđivanje identiteta prilikom preuzimanja nagrade, organizator neće izvršiti dodelu nagrade tom licu.

Autorska prava:

Svaki učesnik konkursa mora biti autor za fotografiju koju prijavljuje na konkurs.

Organizator se obavezuje da, u slučaju korišćenja fotografija, vidljivo označi autora.

Autor se odriče nadoknade za reprodukovanje radova na sajtu, publikacijama, plakatima i drugim štampanim materijalima portala Turistički žurnal.

Radovi dostavljeni organizatoru radi učešća na konkursu „Praznični foto konkurs“ se ne vraćaju. Autori ustupaju svoje fotografije na korišćenje portalu Turistički žurnal i odriču se prava na bilo kakvu finansijsku ili drugu naknadu.

Organizator ne snosi odgovornost za eventualno kopiranje, neovlašćeno objavljivanje i sl. prispelih i objavljenih fotografija.

Sve prijavljene fotografije ne smeju sadržati nikakvo kriminalno delo/ aktivnost, niti ugrožavati građanska prava i zakone. Takođe, ne smeju se kršiti autorska prava, pravila niti javna svojina ili pravo na privatnost bilo kojeg trećeg lica. Organizator nije odgovoran za sve netačne ili nepotpune informacije od strane učesnika ili mogućih tehničkih i softverskih problema web programa-aplikacije konkusa, kao ni za moguće probleme u slučaju kompjuterskih virusa i drugih neovlašćenih intervencija i ostalih tehničkih problema.

Autori su saglasni da njihove fotografije budu objavljene na sajtu i na društvenim mrežama sa jasnom naznakom ko je autor fotografije i svojim učešćem prihvataju uslove konkursa.

Izmena pravila:

Organizator zadržava pravo na promenu bilo koje od navedinih pravila konkursa, bez prethodnog obaveštavanja korisnika. Izmena pravila mora biti javno dostupna na zvaničnom portalu Turistički žurnal.

Kontakt:

Sva pitanja vezana za „Praznični foto konkurs“ Turstičkog žurnala možete postaviti slanjem mejla na: fotokonkurs@turistickizurnal.com

USKORO OTKRIVAMO NAGRADE!

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!