fbpx

Wine Vip Event RIJEKA

0198193D-C271-49DB-B1A6-319972004667

Wine Vip Event RIJEKA privukao mnogobrojne ugostitelje na druženje i edukaciju.

U Rijeci 15.10.2020. na brodu – botelu MARINA održan je iznimno lijep događaj – Wine Vip Event RIJEKA a koji je okupio mnogobrojne ugostitelje Kvarnera, Istre ali i šire. Unatoč jakoj kiši i lošem vremenu pred početak eventa na brod su pristizali mnogobrojni uzvanici a koji su znali da će moći uživati u vrlo ugodnom eventu i ambijentu botela Marina.

Znali su da su tu za njih vrhunski domaći lokalni vinari: Gospoja, Šipun, Ivan i Anton Katunar, Frajona, Pavlomir, zatim iz susjedne nam Istre Prelac, Matić, Ferenac Giulio, Geržinić, Ritoša, Sosich,…., pa Vinakoper iz Slovenije …. Atrox distributer iz Zadra, zatim da ih očekuje uživanje u raznim delicijama i sirevima PIK VRBOVEC, Sirane Frankulin s Grobnika, OPG Magriž Mrakovčić sa Krka, MIH sirana sa Paga, Vesna Loborika sireva iz Istre …. rakije Đanić, bakalaru ALDEN iz Istre, u izvrsnoj kavi Essse kaffe, ….u prezntaciji Lopar International cigarama, ….u maslinovom ulju Agroprodukta …. kao i u društvu ostalih nama vrlo važnih partnera – TISKARA SUŠAK, JANA, Stiluetta, ….. ali i u jako lijepim temama.

Neke od tema su: Autohtona sorta Žlahtina i njena zastupljenost u ugostiteljskoj ponudi Kvarnera a zatim tema SIR I Vino u modernoj gastronomiji, Kako sastaviti koktel listu i nova posebna tema: U čemu je tajna čarolije cigara Lopar International?
Tim govornika i someliera predvodio je Filip Savić, Jure Andrijašević i Marko Škarica a tim kuhara je Dragan Jovanović, Luka Dančulović, Gabrijel Križanac, Darjan Urdih i Vehid Šaldić. I ove godine posebni gosti su bili studenti gastronomije Visoke škole ASPIRA iz Zagreba. 

Glavni cilj nas organizatora ovog događaja bio je promocija lokalnih proizvođača i ukazivanje na važnost autohtone sorte Žlahtina za ugostitelje Kvarnera i cijele Primorsko goranske županije kao i ostalih naših delicija, zatim edukacija, podizanje kvalitete ponude i usluge i međusobno povezivanje naših partnera i ugostiteljskog sektora. A u ovo vrijeme vrlo važno nam je svima biti „emocinalno, duševno i u glavi pozitivan”. Našim eventom željeli smo poslati poruku pozitivne potpore ugostiteljima i pomoći u oživljavanju našeg turizma i ugostiteljstva. Svima im želimo da budu na Covid negativni. 

Sve te ciljeve i pozitivnu energiju organizatora i njegovog tima prepoznali su i pružili ruku potore i dali vrlo važno partnerstvo u prvom redu Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka, zatim Primorsko -goranska županija i TZ Kvarnera, TZ otoka Krka i Hrvatska gospodarska komora ŽK Rijeka a potporu smo dobili od Ministarstva turizma, Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatske turističke zajednice.

Događaj je prilagođen svim epiedmiološkim uvjetima i drugačijem vremenu vodeći se briga o popisu i broju uzvanika, držanja distanci, redarima, nošenja maske, dezificijensi,…. uz odgovorno ponašanje prisutnih gostiju.

Wine Vip Event je opravdao i svoj drugi naziv a to je da se radi o festivalu druženja, edukacija novih znanja i poslovnog povezivanja i preostaje nam svima da uživamo u fotografijama tog festivala.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Turistički žurnal

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!