fbpx

WESTM2020 Konferencija

Meet WESTM 2020 online_cover_v3

Ovogodišnji WESTM u organizaciji Turističke prizme, kao jedinstveni poslovni dogadjaj  u Srbiji i u ovom delu Evrope,  namenjen turističkoj, pre svega kongresnoj industriji,  zbog zdravstvene situacije biće  prvi put održan online od 15. do 18 novembra.

Ovaj poslovni sajam je savršeno mesto za ostvarenje novih poslovnih kontakata, jer svake godine na njemu učestvuje oko stotinu organizatora dogadjaja, turoperatora, hotelijera, turističkih organizacija iz regije, Evrope i sveta… ali i svetski priznatih stručnjaka iz oblasti MICE i ostalih vidova turizma, jer poslovne sastanke, prati i konferencija.

Medjunarodna WESTM konferencija biće održana u prva tri dana (15-17.11.), kada će učesnici imati priliku da čuju predavanja više od 30 stručnjaka kao što su Hektor A. Venegas, jedan od 100 najuticajnijih ljudi u industriji događaja u svetu, Džejms Flic, predsednik Nacionalne asocijacije za Ketering i Događaje Sjadinjenih Američkih Država i Direktor za događaje Ric-Karlton hotela u Nju Orleansu, potom Kristofer Celuh predavač i trener iz oblasti organizacije događaja, Barbara Nojhofer profesor i dizajner doživljaja sa univerziteta u Salcburgu, Sabina Majers medjunarodni influenser i organizator događaja, Carrie Abernathy organizator događaja i osnivač Asocijacije za žene u događajima (SAD) kao i mnogi drugi.

Četrvti dan (18.11) je rezervisan za Beogradski turistički i MICE forum čiji su su-organizatori Turistička Organizacija Beograda i udruženje CERTUS,  s panelima, radionicama i predavanjima na rezličite teme iz turizma. Tog poslednjeg dana,  biće, izmedju ostalog, organizovan i panel pod nazivom Turizam u regiji Jugoistočne Evrope u 2021. godini sa panelistima iz zemalja u okruženju koji bi trebalo da doprinese boljoj saradnji u vreme i neposredno nakon pandemije.

Pored navedenog, za vreme održavanja WESTM biće proglašeni ovogodišnji dobitnici nagrade PRIZMA ZA NOVI KVALITET U TURIZMU, a pojaviće se i novi godišnjak magazina Turistička prizma za 2021. godinu.

Sve detaljne informacije su dostupne na zvaničnoj stranici dogadjaja www.westm.rs, a na ovoj stranici možete obezbediti i besplatne posetilačke karte za ovaj dogadjaj.

Izvor: WESTM 2020

Fotografija: WESTM 2020

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!