fbpx

UNWTO podržava MEKST konferenciju 2021!

MEKST 2021 - facebook shared 1200 x 630 (1)

Svetska turistička organizacija (UNWTO) ove godine je uvrstila MEKST konferenciju u događaje koje podržava. Ovaj događaj karakteriše duga tradicija i kontinuitet održavanja, kao i izvrsna predavanja priznatih stručnjaka u oblasti turizma, hotelijerstva, industrije događaja i digitalnog marketinga.

Ispred Svetske turističke organizacije (UNWTO) na događaju će se obratiti Natalija Bayona i time otvoriti ovogodišnju MEKST konferenciju.

Natalija Bayona vodi strategiju inovacija, obrazovanja i investicija UNWTO, specijalizovane agencije UN za promociju održivog turizma. Sa raznolikim iskustvom o politici, upravljanju destinacijama i biznisu, postala je prvi direktor UNWTO, predstavila je preduzetništvo i obrazovanje kao ključne faktore za turizam i razvoj i pozicionirala je UNWTO kao merilo invacije unutar šireg sistema Ujedinjenih nacija kao priznat od strane Glavnog izvršnog odbora UN (CEB) 2020.

MEKST konferencija je događaj koji pospešuje umrežavanje studenata i omladine iz čitave Evrope. Sticanje praktičnih znanja iz oblasti turizma, hotelijerstva i drugih srodnih oblasti, podsticanje preduzetništva u turizmu i povezanim industrijama neki su od benefita posete ovog događaja, koji godinama u nazad podržava mlade i ambiciozne ljude koji su budućnost turizma.

Ovo je izuzetna prilika da se pokaže da zajedničkim snagama u turizam vredi ulagati, da potencijal postoji, kako u prirodnim i antropološkim vrednostima, tako i u ljudstvu u vidu mladih ljudi koji imaju volju da svoje stečeno znanje i iskustvo ulože u napredak i promociju zemlje u kojoj su rođeni, odrasli i školovali se.

Autor: Turistički žurnal

Fotografija: MEKST konferencija

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!