fbpx

U nedelju svetski dan turizma na Adi Ciganliji 

4FF95014-944E-44AF-B745-695CBD0EA690

Svetski dan turizma biće i ove godine obeležen na Adi Ciganliji, jednoj od deset turističkih atrakcija Beograda, poznatoj po prirodnom ambijentu i brojnim sportsko-rekreativnim kapacitetima. Svetski dan turizma obeležava se 27. septembra, a manifestacija će biti održana dva dana ranije, u nedelju, 25. septembra, od 11 do 17 časova, kada je očekivan veliki broj posetilaca.

Grad Beograd, Sekretarijat za privredu i Javno preduzeće Ada Ciganlija kao domaćini, uz podršku JKP Beogradske pijace i drugih partnera, organizuju ovu prezentaciju turističke ponude Ade, kao i ponude cele Srbije.

Događaj će biti održan na samom ulazu u Adu Ciganliju, između naplatnih rampi i biciklističke staze, gde će biti postavljeni promotivni štandovi izlagača, a sa bine će biti emitovani promotivni filmovi destinacija, kao i muzički program sa različitim izvođačima, naveli su iz Gradske uprave.

Izlagači su Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija regije Zapadna Srbija, Dunavski centar za kompetenciju, Muzej iluzija i JP Ada Ciganlija, kao domaćin ove manifestacije. Javno komunalno preduzeće Beogradske pijace nastupa sa šest izlagača. Takođe, predstaviće se i Nacionalna asocijacija za stare i umetničke zanate i domaću radinost “Naše ruke”, koja će deci i mladima promovisati radionice tradicionalnih i starih zanata. 

Organizatori sa zadovoljstvom pozivaju posetioce i učesnike da zajednički ponovo obeleže Svetski dan turizma na Adi Ciganliji kako bi poruka o društvenoj, kulturnoj, političkoj i ekonomskoj vrednosti turizma, kao i doprinosu koji ovaj sektor može dati u procesu ostvarenja ideje održivog razvoja, postala još vidljivija.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay


PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!