fbpx

Turistički Samit Vojvodine – mesto susreta turističke privrede Vojvodine

83B2F7FF-DE21-4D7D-9ABA-0A3EEF2F6524

Turistički Samit Vojvodine kreiran je kao podsticaj za napredak i umrežavanje privatnog i javnog sektora na teritoriji Vojvodine. Događaj ce biti održan 09. i 10. juna 2022. u Kongresnom centru MASTER na Novosadskom sajmu. Samit ce imati podsticaj i na savršavanje zaposlenih u turističkoj industriji cele Vojvodine, a samim tim i Republike Srbije.

Turistički Samit Vojvodine omogućava prezentaciju planiranih i realizovanih projekata od strane predstavnika lokalnih turističkih organizacija za dugoročni razvojni plan turističkih destinacija Vojvodine. Razvoj odgovornog turizma na teritoriji AP Vojvodine, razgovor o problemima koji stoje na putu ka realizaciji postavljenih ciljeva, podsticaj za angažovanje na pisanju razvojnih projekata, ostvarivanje interdestinacijske ali i međusektorske saradnje u formiranju i promociji turističke ponude Vojvodine razlog
su potrebe za održavanjem ovog samita. Primeri dobre prakse iz regiona bice jedna od ključnih tema kojom će se podstaći saradnja i dalji napredak u promotivnim aktivnostima turizma AP Vojvodine.

Turistički Samit Vojvodine omogućava prezentaciju planiranih i realizovanih projekata od strane predstavnika lokalnih turističkih organizacija za dugoročni razvojni plan turističkih destinacija Vojvodine. Razvoj odgovornog turizma na teritoriji AP Vojvodine, razgovor o problemima koji stoje na putu ka realizaciji postavljenih ciljeva, podsticaj za angažovanje na pisanju razvojnih projekata, ostvarivanje interdestinacijske ali i međusektorske saradnje u formiranju i promociji turističke ponude Vojvodine razlog su potrebe za održavanjem ovog samita. Primeri dobre prakse iz regiona bice jedna od ́ključnih tema kojom ce se podstaći saradnja i dalji napredak u promotivnim aktivnostima turizma AP Vojvodine.

Više informacija o događaju možete pratiti na sledećem linku.

Autor: Turistički žurnal

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!