fbpx

Split the week! – online, 27.02.

najava

Studenti Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Univerziteta Crne Gore, iz Kotora, u saradnji sa kolegama Ekonomskog fakulteta u Splitu organizuju onlajn konferenciju Split the week na kojoj će poznati motivacioni govornici, influenseri i predavači iz svijeta biznisa podijeliti sa studentima inovativne vještine za vlastito napredovanje na području turizma, marketinga i hotelijerstva.

Konferencija će se održati  putem livestream-a, na web stranici konferencije, https://www.splittheweek.com/27. februara, od 10:00 sati. Na ovoj stranici se zainteresovani studenti, a i građani, mogu besplatno registrovati. 

Jedan od temeljnih ciljeva događaja je okupljanje mladih iz Hrvatske, Slovenije, Rumunije, Srbije, Crne Gore, Kosova, Bosne i Hercegovine i Republike Sjeverne Makedonije radi sticanja novih znanja i međusobnog povezivanja budućih stručnjaka, lidera. Konferencija obuhvata tri sesije, u okviru kojih će teme biti: Uticaj influensera na razvoj turističke destinacijeMotivacija kao ključ uspjeha i Budućnost poslovnih događaja.

Svjesni ogromnog uticaja influensera na razvoj pojedinih turističkih destinacija, studenti su za ovu temu pozvali kao govornika Hanu Hadziavdagić Tabaković, influenserku i vlasnicu marketinške kompanije Opet najljepša. Na ovu temu govoriće i Irina Tomić, direktorica marketinga i prodaje – „Blue Bay Kotor”, jedna od najuticajnih osoba u u dijelu hotelskog menadžmenta, marketinga, prodaje. 
Pronaći motivaciju za napredovanjem, konstantno raditi na sebi i u interesu zajednice su neke od najtežih prepreka sa kojima se mladi danas susrijeću. Shodno tome, studenti će imati prilikusavjete dobiti od trenutno najpoznatijeg motivacionog govornika na Balkanu – Smiljana Morija, osnivača i izvršnog direktora BIG U Academy. Sa druge strane Katarina Dropulić, vlasnica agencije Progress Media za PR, lični brending i poslovno savjetovanje,  koja je do skoro bila naša koleginica svojom životnom pričom i uspjehom na poslovnom polju je definitivno jedna od pozvanijih iz mlađe generacije da govori na ovu temU.

O budućnosti poslovnih događaja govoriće Rob Davidson generalni direktor kompanije „MICE Knowledge” i Ozren Kovačević, jedan od vodećih ljudi kompanije „Le Meridien Lav”. 


Besplatna registracija i dodatne informacije o konferenciji dostupne su na linku: https://www.splittheweek.com/.

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!