fbpx

“Skadarlijska promenada” 30. septembra i 1. oktobra

panorama-4569756__340

Turistička organizacija Beograda i Udruženje ljubitelja Skadarlije najavljuju kulturno-umetničku manifestaciju “Skadarlijska promenada”, koja će ove godine biti održana u čast velikana naše narodne muzike Merime Njegomir.

Kako je saopštila Turistička organizacija Beograda, na ovoj manifestaciji nastupiće renomirani umetnici Ivan Milinković, Ana Bekuta, Žarko Dančuo, Jasna Kočijašević, Slavko Banjac, Danka Stojiljković, Vesna Dimić, Biljana Petković, Ivan Makević i muzičari Narodnog orkestra RTS-a, koji će u toku jednoipočasovnog koncerta odati počast muzičkoj divi. Koncert počinje u 19 časova i ulaz je besplatan.

U toku večeri biće dodeljena i nagrada “Skadarlijski boem”. Nagradu će uručiti poznata glumica i predsednica Udruženja ljubitelja Skadarlije Vjera Mujović, a priznanje ove godine odlazi u ruke glumice Ljiljani Stjepanović. Priznanje je inicijativa Turističke organizacije Beograda, koja želi da istakne poznate ličnosti i osobe koje su svojim ličnim i umetničkim karakterom ostavile pečat na boemski duh Skadarlije.

Tokom dva dana, 30. septembra i 1. oktobra, od 12 do 20 časova, posetioci će u Skadarskoj ulici moći da uživaju u Master Kraft bazarskoj postavci sa originalnim i autentičnim ručno rađenim proizvodima, umetninama, zdravoj hrani, kao i nastupima uličnih svirača.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!