fbpx

Sajam domaćeg turizma “Upoznaj Srbiju”

beograd

Turistička organizacija Vojvodine predstaviće turističku ponudu AP Vojvodine na sajmu domaćeg turizma “Upoznaj Srbiju”, koji će se održati dva vikenda za redom, u Beogradu, 5-6. juna i Novom Sadu, 12-13. juna 2021. godine. Sajam će se održati na lokaciji Big Fashion Beograd i Big Novi Sad.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju različitim načinima provođenja odmora u Vojvodini, kao i konkretnim predlozima za posetu ovoj dinamičnoj ravnici na severu Srbije.
Osnovni cilj sajma je predstavljanje turističke ponude Srbije i podsticanje razvoja domaćeg turizma. Ideja je da posetioci upoznaju destinacije u Srbiji, predele, gradove, sela, ljude i običaje, kao i njihovo podsticanje na putovanja u okviru svoje zemlje. Jedan od ciljeva sajma jeste i podrška radu ugostiteljske i turističke privrede. Sajam je prvenstveno namenjen za promociju domaćih turističkih destinacija i manifestacija, prezentaciju turističkih proizvoda, ponude smeštaja i ugostiteljskih objekata. U okviru sajma će biti dozvoljena degustacija i prodaja domaćih, tradicionalnih proizvoda i suvenira. Sajam će biti realizovan uz poštovanje svih epidemioloških mera, navodi se na sajtu TOV.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!