fbpx

Promohotel – 37. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam

754DBACD-F7BA-4742-B284-1926BEE8BD30

PROMOHOTEL, međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam ove godine svoje 37. izdanje održaće uz odobrenje stožera civilne zaštite.

Pridružite se od 2. – 5. marta 2022. godine na 4500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora u dvorani Žatika Poreč s više od 200 izlagača i suizlagača koji će na svojim štandovima prestaviti mnogobrojne hrvatske i svetske brendove.

Za sve vas koji vodite timove ljudi, želite poboljšati svoje procese i biti u korak s trendovima, PROMOFORUM će 2. i 3. marta 2022. biti pravo mesto za osveštavanja, razmene iskustva, učenja i povezivanja.

Ovogodišnji PromoForum kao drugo takvo izdanje prava je poslastica predavanja, demonstracija, tema i ideja. Reč je o mestu koje okuplja poslodavce te predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg i nižeg menadžmenta iz regije s ciljem razmene najboljih praksi, predstavljanja inovativnih i nekonvencionalnih rešenja, alata i metoda za unapređenje procesa u području hotelijerstva, ugostiteljstva i restoraterstva.

Poslednja dva dana sajma, 4.-5. marta u fokus stavljaju digitalizaciju i informatizaciju poslovanja, edukacije za delatnike i voditelje turističkih zajednica, te sve one koji su objedinjeni u pojmu “porodični smeštaj” za koje je takođe kreiran zanimljiv i koristan program edukacija.

Više informacija o događaju možete pročitati na ovom LINK-u.

Fotografija: Promohotel.hr

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!