fbpx

Promohotel – 37. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam

754DBACD-F7BA-4742-B284-1926BEE8BD30

PROMOHOTEL, međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam ove godine svoje 37. izdanje održaće uz odobrenje stožera civilne zaštite.

Pridružite se od 2. – 5. marta 2022. godine na 4500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora u dvorani Žatika Poreč s više od 200 izlagača i suizlagača koji će na svojim štandovima prestaviti mnogobrojne hrvatske i svetske brendove.

Za sve vas koji vodite timove ljudi, želite poboljšati svoje procese i biti u korak s trendovima, PROMOFORUM će 2. i 3. marta 2022. biti pravo mesto za osveštavanja, razmene iskustva, učenja i povezivanja.

Ovogodišnji PromoForum kao drugo takvo izdanje prava je poslastica predavanja, demonstracija, tema i ideja. Reč je o mestu koje okuplja poslodavce te predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg i nižeg menadžmenta iz regije s ciljem razmene najboljih praksi, predstavljanja inovativnih i nekonvencionalnih rešenja, alata i metoda za unapređenje procesa u području hotelijerstva, ugostiteljstva i restoraterstva.

Poslednja dva dana sajma, 4.-5. marta u fokus stavljaju digitalizaciju i informatizaciju poslovanja, edukacije za delatnike i voditelje turističkih zajednica, te sve one koji su objedinjeni u pojmu “porodični smeštaj” za koje je takođe kreiran zanimljiv i koristan program edukacija.

Više informacija o događaju možete pročitati na ovom LINK-u.

Fotografija: Promohotel.hr

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!