fbpx

Promocija turističke ponude Novog Sada u Banja Luci sa lokalnom privredom 

6B758D2E-9232-4D56-9EA3-1AB06CA9CD50

Uoči drugog Međunarodnog sajma turizma, koji se u Banjoj Luci održava od 08. do 10. aprila u TC Delta Planet, Turističke organizacije Novog Sada i Sremskih Karlovaca,  zajedno sa predstavnicima turističke privrede grada (hotelijerima, ugostiteljima, turističkim agencijama i vinarima), promovisale su, u hotelu „Bosna“ u Banjoj Luci, turističku ponudu destinacije koja obuhvata Novi Sad, Sremske Karlovce i Frušku goru.

Kako je TONS u prethodnom periodu pripremio dva važna projekta „52 vikenda u Novom Sadu“ i vinske rute Novog Sada, Sremskih Karlovaca i Fruškе gorе, ova godina je iskorišćena za promociju turističke ponude u prestonici kulture, a prva u nizu promocija održava se u Banjoj Luci, jer odavde, kada je reč o regionu, u Novom Sadu se beleži najviše dolazaka i noćenja u poslednjih nekoliko godina.

Svakako da turisti sa ovog tržišta dobro poznaju turističku ponudu Novog Sada, ali je ovo bila odlična prilika da se lokalna privreda sretne i predstavi pred turističkim poslanicima iz Banja Luke i da se na ovaj način predstave novi brojni sadržaji koji nas očekuju u toku godine kada je Novi Sada Evropska kulturna prestonica.

Pored predstavnika lokalnih turističkih agencija, promociji u hotelu „Bosna“, prisustvovali su predstavnici organizacija, udruženja i sindikata, kao i predstavnici medija. Lokalnu turističku ponudu Novog Sada, predstavljali su predstavnici hotela viših i srednjih kategorija, kao i predstavnici turističke agencije, a ovom događaju su prisustvovali i novosadski mediji.

Nakon predstavljanja turističke ponude Fruške gore, Novog Sada i Sremskih Karlovaca, za sve prisutne upriličen je radni koktel tokom kojeg su poslužena lokalna vina a privrednici su mogli u neposrednom razgovoru da započnu dogovor o međusobnoj saradnji.

Izvor: Turistička organizacija Novi Sad

Fotografija: Turistička organizacija Novi Sad

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!