fbpx

Počinje Wine EnoGASTRO vip event

event 2019

Uspešna međunarodna konferencija gastro stručnjaka i ove godine otvara svoja vrata i najavljuje niz uspešnih događaja.

Nakon uspešnih pet godina organizovanih susreta na čelu s Dantesom Begićem i ove godine nastavljaju se događaji sa ciljem da se pomogne turističkim radnicima da svoju uslugu i ponudu dignu na što viši nivo.

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije je edukacija, podizanje kvaliteta usluge i međusobno povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom.

Kako bi taj cilj ostvarili Wine EnoGASTRO Vip Event će i ove godine na pet lokacija okupiti vrhunske enologe, vinare, edukatore i vodeće lokalne proizvođače kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima i turističkim radnicima.

Šestu godinu za redom goste očekuju prezentacije odličnih govornika, somelijera, šefova i ugostitelja.

Od poznatih imena svakako treba istaknuti Miru Šemić, Marija Meštrovića, Renata Todesca, Manuelu Maras, Maria Majcena, Josipa Oriškovića, Tomislava Razumovića, Davida Hrkača, Zvonimira Pelka i mnoge druge.

Uz chefove hotela domaćina (Falkensteiner hoteli Iadera i Borik, hotela Amphora, Westin, Bonavia Plava Laguna i Marina & Hotel Nautica) gostovati će i mnogobrojni restorani i njihovi šefovi – kao što su Brasseria on 7 i Zinfandel iz Splita, Foša iz Zadra, restorani Hotela Baška Voda, Konoba Ribica Rijeka, Maškovića Han, Marina Punat, Konoba Loznati sa Cresa, Konoba Rino iz Momjana, Konoba Kala sa Brača i mnogi drugi.

Na svakom događaju prezentovaće se regija u kojoj se događaj održava s naglaskom na bogatu enogastronomiju i kulturu a prvi u nizu očekuje nas Zadar gde konferencija gostuje 15. marta u prekrasnom hotelu Falkensteiner Hotel&Spa Iadera***** 

Nakon eventa u Zadru slede:

– Split 17.marta –  Hotel Amphora**** 

– Zagreb 24. marta – Hotel Westin Zagreb*****

– Rijeka 29. marta – Hotel Bonavia Plava Laguna****

– Novigrad 31. marta – Marina & Hotel Nautica****

Verujemo kako će i ove godine Wine EnoGASTRO Vip Eventu biti uspešni te da će doprineti poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude našeg turističkog i ugostiteljskog sektora. 

Fotografije: Wine EnoGASTRO

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!