fbpx

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za EXIT, prvi kontingent razgrabljen u rekordnom roku!

Exit fesival

Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji EXIT festival, po poklon cenama, počela je na festivalskom sajtu i u Gigs Tix poslovnici u novosadskom Pariskom Magazinu, ispred koje se tradicionalno stvorio ogroman red vernih fanova! 

Najbrži su u Pariskom Magazinu i putem festivalskog sajta jednodnevne ulaznice kupili po poklon ceni od 2.290 dinara. Jednodnevne ulaznice su od 14:00 dostupne i širom Srbije, na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online. Trenutno je u ponudi nova ograničena količina jednodnevnih ulaznica za četvrtak, 7. jul i nedelju, 11. jul, po ceni od 2.590 dinara, uz 50 odsto popusta.

Za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds, i subotu, 9. jul, kada nastupa Calvin Harris, dostupne su regularne ulaznice po ceni od 2.990 dinara, a VIP 12.000 dinara. Za petak, 8. jul, dostupne su i fan pit ulaznice po ceni od 3.990 dinara.

U ponudi je i ograničena količina festivalskih ulaznica po promotivnoj ceni od 6.990 dinara, što je ušteda od 50 odsto. Najpopularnija Exitova akcija „Kupi 4, zgrabi 5“ traje još malo! Na četiri kupljene četvorodnevne ulaznice za EXIT 2022 peta se dobija na poklon.
Ulaznice se mogu kupiti na sajtu EXIT festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix-a i online.

Izvor: Exit Festival

FotografijaEXIT Photo Team 2020

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!