fbpx

Otvaranje novog Blue Kotor Bay Premium Spa Resort-a

S TIP 1

Uz muziku talasa i miris mora Blue Kotor Bay Premium Spa Resort svečano otvara svoja vrata 15. 07. 2020. godine.

Hotelski kompleks sa 5* na obali mora u neposrednoj blizini Starog grada Kotora posetiocima će pružati usluge u okviru najviših standarda u elegantnom, komfornom i modernom okruženju. Poslovanje Blue Kotor Bay Premium Spa Resort-a ogledaće se u posebnom konceptu, “ADULTS ONLY“, koji će ovaj ekskluzivni rizort prepisati posetama odraslih.

Blue Kotor Bay je 1929. godine dobilo titulu prirodno lečilište od kraljevske porodice a takođe je i UNESCO World Heritage lokacija. Ova titula omogućuje razvoj različitih vrsta usluga što inicira celogodišnje poslovanje hotela, a podstaklo je i poslovanje koje je akcenat stavilo na zaštitu prirode i održivost što će doprineti razvoju turizma na ovim prostorima.

Prekrasnih i prozračnih 106 smeštajnih jedinica sa balkonom i pogledom na more čini kapacitet Blue Kotor Bay hotela. Raznovrsnost smeštajnih jedinica ogledaće se u rasponu od standardnih soba do superior apartmana. Ljubitelji dobre hrane uživaće u bogatoj gastronomskoj ponudi glavnog hotelskog restorana “Blue” i a la carte restorana na plaži Lighthouse i Bliss Beach. Svoj mir pronaći ćete na prirodnoj privatnoj hotelskoj plaži nadomak hotela. Ležaljke, suncobrani, marina i Beach bar čine pravu, šarmantnu i autentičnu oazu mira na obali mora.

Za vreme letnje sezone će dominirati “Pleasure turizam”, te će se turistima pružati potpuna relaksacija, opuštanje i mir. Posetioci će uživati u Wellness i Spa uslugama hotela pod vođstvom kompanije Spa Soul gde je sve do zadnjeg detalja standardizovano. Takođe, jedini originalni Hammam u regionu biće pravi magnet za ljubitelje wellness usluga. U toku jesenje i prolećne sezone poslovanje će se preusmeriti na poslovni, sportsko-rekreativni i turizam posebnih interesovanja. Kongresna sala od 220 mesta pružaće mogućnost razvoja kongresnog turizma. Tokom zime fokus će biti na zdravstvenom turizmu. Blue Kotor Bay Premium Spa Resort nalazi se u okruženju koje je proglašeno prirodnim lečilištem, prevashodno usmereno na respiratorno lečenje.

Za svoje posetioce hotel je pripremio prekrasne zdravstvene pakete:

  • Immune system booster
  • Vitality check
  • Respiratory revitalization
  • Health Booster

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort je pravo mesto za Vaš odmor ovog leta!
Odaberite usluge po svojoj meri i prepustite se uživanju kraj Jadrana!

Autor: Nikoleta Morotvanski – Generalni menadžer, Turistički žurnal

Fotografije: izvor, Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!