fbpx

Najavljena Zagrebačka nedelja digitalnih nomada

women-4631494_1920

Turistička zajednica grada Zagreba u saradnji sa Saltwater Nomads i Total Croatia News, po prvi put organizuje Zagrebačku nedelju digitalnih nomada, koja se održava od 21. do 27. juna, uživo i na internetu. Tokom 7 dana, biće obuhvaćeno 7 tema, uključujući: cyber sigurnost, prisutnost na internetu, karijere na daljinu, porez i finansije, budućnost rada, kvalitet života i istraživanje Zagreba.

Radi se o svojevrsnoj ekstenziji projekta u Dubrovniku, ali ovaj put se održava s ciljem pozicioniranja Zagreba kao destinacije za digitalne nomade.

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, gđa Martina Bienenfeld istakla je kako odmah po završetku Zagrebačke nedelje digitalnih nomada, kreće projekat Zagreb Digital Nomad Ambassador. Kroz projekat, TOGZ poziva u goste digitalne nomade kako bi ostvarili jedan mjesec besplatnog boravka u Zagrebu te, potom, podelili i promovisali svoja iskustva.

“Naš grad je spreman za prihvat digitalnih nomada te se nadam će ovaj događaj biti inspirativan i podsticajan za sve koji vole digitalni nomadski stil života te da će uvrstiti Zagreb na popis kao svoju novu destinaciju“, ističe Bienenfeld.

Ovom prilikom, gđa Tanja Polegubić, osnivačica Saltwater Nomads, poručuje kako je Zagreb dobro pozicioniran grad u Evropi s živopisnim događanjima i mogućnostima obavljanja poslovanja tijekom cele godine. “To je definitivno jedna od mnogih stanica za digitalne nomade u svetu pa je ohrabrujuće videti kako Turistička zajednica grada Zagreba preuzima vodeću ulogu i nastavlja graditi hrvatski profil na globalnom nivou među digitalnim nomadima“.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!