fbpx

Festival cveća „Ruže Lipolista“

roses-2366341_1280

Najmirisniji Festival cveća  „Ruže Lipolista“, koji okuplja proizvođače, distributere i ljubitelje ruže, biće održan  u  subotu, 27. juna sa početkom u 12 časova u Šapcu.

Festival predstavlja potencijale koje ima proizvodnja cveća, otvara mogućnosti za međusobnu saradnju, udruživanje i zajednički nastup na drugim tržištima. Osim toga predstavlja šansu za razmenu iskustava, znanja i uspostavljanje kontakata i saradnje u ovoj i brojnim drugim oblastima koje unapređuju uslove života i rada.  Ruže iz ovog sela prodaju se na tržištu Rusije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Mađarske i drugih zemalja, a stižu čak i u Holandiju.

Ove godine 30 izlagača predstaviće svoje proizvode kao i do sada na interesantan i atraktivan način, a sve će biti upotpunjeno muzičkim program, dodelom zahvalnica, Prstena prijateljstva i Povelje.

Organizatori Festivala su Turistička organizacija Šapca, Udruženje „Ruže Lipolista“, a pokrovitelj je Grad Šabac.

Kao prestižna manifestacija koja, osim turističkog, ima i značajan privredni potencijal, Festival je ušao u treću deceniju trajanja, afirmišući vredan rad lipoliških ružara i pozitivne i trajne vrednosti, utemeljene na radu, posvećenosti.

Autor: Turistički žurnal

Fotografije: izvor, Turistička organizacija grada Šapca

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!