fbpx

Nagrada Turističkoj organizaciji Beograda na EMIT-u za dugogodišnje partnerstvo

Награда ТОБ

Turistička organizacija Beograda je na sajmu turizma EMITT u Istanbulu osvojila više nagrada koje su govorile o uspešnim godinama saradnje i činjenici da je prezentacija Beograda u Istanbulu bila veoma zapažena i profesionalna. Poslednje priznanje stiglo je kao počasna nagrada za dugogodišnje partnerstvo.

„Na 25. godišnjicu postojanja sajma EMITT u Istanbulu dobili smo priznanje od naših turskih kolega kojim nam se zahvaljuju što smo bili dobri i uspešni partneri sve ove godine.”, rekao je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

„Ovo priznanje je laskavo pre svega jer je EMITT u proteklih deset godina rastao bar onoliko koliko je raslo tursko tržište za Beograd i koliko su Turistička organizacija Beograda i Grad Beograd postali prepoznati na ovom tržištu. U godini u kojoj posle jednogodišnje pauze nastavljamo svoju promociju na tržištu Turske čini se da je ovo priznanje pravi podsetnik koliki put smo prešli kao neko ko promoviše i prezentuje Beograd u ovom delu sveta.”, dodao je Popović.

Još jedna vest stiže iz avio kompanije Turskih Airlines koja od 27. marta uvodi i treći let dnevno između Istanbula i Beograda, i to u 14 časova iz Istanbula i 15.30 iz Beograda svakog dana.

IzvorTuristička organizacija Beograda

FotografijeTuristička organizacija Beograda

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!