fbpx

Menadžment kamping resorta

MKR (Društvene mreže Post)

U februaru 2022. godine po šesti put će se održati jedinstveni program celoživotnog obrazovanja za buduće kamping menadžere “Menadžment kamping resorta”. Više od 150 polaznika u prethodnih pet godina uspešno je položilo program na Fakultetu za Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija.

Danas su bivši polaznici uspešni nosioci razvoja održivog kamping turizma u svojim destinacijama. Među polaznicima su redovno i budući investitori u kampove, glamping naselja i preduzetnici u kamping turizmu.
Interes za pohađanje programa imaju i proizvođači kamp kućica i kamp opreme koji redovno šalju svoje zaposlene na ovu jedinstvenu edukaciju u Hrvatskoj ali i šire. U poslednjoj generaciji, polaznicima iz Hrvatske pridružili su se i polaznici iz Slovenije, a online izvođenje programa otvara mogućnost internacionalizacije programa.

Prijave su otvorene do 31. januara 2022. godine, a cena programa je ove godine snižena i iznosi samo 4.590,00 kn. U cenu je uključen i vikend program terenske nastave u kampu 5. Polaznici stiču diplomu i 10 ECTS bodova, a Kamping udruženje Hrvatske dodatno nagrađuje najboljeg polaznika besplatnim vikendom u mobilnoj kućici! Program počinje 14.02. i traje do 25.02.2022. Isti se sastoji od 9 celina, a predavanja održava 30 predavača (eminentni profesori i stručnjaci iz prakse). Program će se odvijati online, putem MS Teamsa, svaki dan u jutarnjim satima u 2 bloka (u pravilu od 9:00-10:30 sati i 13:00-16:00 sati). Terenska nastava će se održati u kampu 5 u aprilu 2022. godine. Terenska nastava obuhvaća upoznavanje operativnog funkcioniranja kampa, posebnosti mobilnih kućica, poseta kampovima (4* i 5*) te upoznavanje
polaznika s potrebnim uslugama za mega kampere.

Prijave su otvorene do 31. siječnja 2022. godine putem online prijave na linku.

Više informacija o programu na linku.

Autor: SVEUČILIŠTE U RIJECI – FAKULTET ZA MENADŽMENT U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU

Fotografije: Autor

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!