fbpx

Međunarodni festival turističkog i ekološkog filma SILAFEST 2020 ove godine onlajn

man-2140606_1920

Zbog pandemije koronavirusa i drugačijih pravila i mera za sprečavanje širenja zaraze međunarodni festival turističkog i ekološkog filma SILAFEST ove godine biće održan onlajn.

Od 196 pristiglih filmova selekciona komisija je odlučila da žiriju i festivalskoj publici prikaže 54 najboljih ostvarenja koje će zainteresovani iz celog sveta moći da vide na linku: https://www.youtube.com/channel/UCcQuENNhwBhzG6hm0eCiYZw

I dodela festivalskih nagrada koja se tradicionalno održava u amfitetaru Gradskog parka u Velikom Gradištu, biće održana onlajn.

Ovogodišnji članovi žirija bili su Andreas Mescuh producent iz Graca, Vladimir Racković kompozitor filmske i pozorišne muzike, Vladimir Pavković profesor na Visokoj strukovnoj školi turističkih studija u Beogradu, a predsednik žirija bio je Julian McDonalds iz Londona, prošlogodišnji dobitnik GRAND PRIX Silafesta.

SILAFEST je deo lanca filmskih festivala CIFFT koji pod patronatom Svetske turističke organizacije – UNWTO. CIFFT okuplja najbolje festivale ove vrste filmova u svetu koji se održavaju u Njujorku, Los Anđelesu, Varšavi, Berlinu, Kanu, Portu, Beču, Istanbulu…

Izvor: eKapija

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!