fbpx

Wine EnoGASTRO VIP Eventi 2022

Radionice

Wine EnoGASTRO VIP Eventi biće organizovani i šestu godinu zaredom.

Tradicija se nastavlja i ovaj bogati enogastronomski događaji koji imaju svoju autentičnost i posebnost u 2022.godini biće orgabizovani u 5 vrhunskih enogastronomskih destinacija.

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato sa svojim vrhunskim govornicima već šestu godinu ovu lepu priču „prepričava” širom Hrvatske i do sada su „ispričali” tj. organizovali 22 vrlo lepa eventa u raznim destinacijama kao što su Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.

Ove 2022.godine termini, gradovi i hoteli domaćini su:

  • Zadar – Falkensteiner Hotel & Spa Iadera    15.03.2022.g.
  • Split – Safir Hotel Amphora                           17.03.2022.g.
  • Zagreb – Hotel The Westin Zagreb              24.03.2022.g.
  • Rijeka – Hotel Bonavia Plava Laguna            29.03.2022.g.
  • Novigrad – Marina & Hotel Nautica               31.03.2022.g.

Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi kao i partneri izlagači su izvrsni i očekuje se jako dobar odaziv gostiju i HoReCa zvanica.

Izuzteno kvalitetan edukativni program biće obogaćen vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta a ove godine na eventima biće puno i novih radionica.

Veliki naglasak je na Hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Posebnost događaja je i ta da su organizator Dantes i tim agenicje Ricerca Mercato u saradnji sa brojnim partnerima i izlagačima svojim gostima omogućili sve besplatno – od besplatnog ulaza, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), besplatne razne radionice i edukacije te besplatno sudjelovanje u Cooking showu.

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (zaposlenih– Menadžera hrane i pića, konobara, somelijera, kuvara, barista…) i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje nivoa znanja, kvalitet ponude i usluge.

Podršku projektima obećali su nam i ove godine Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Eventi imaju i humanitarnu notu tako da će biti organizvoan i humanitarni Cooking Show.

Od samog početka velika je zainteresovanost za eventima i partnera i zvanica/gostiju te iz godine u godinu dodatno raste. Organizator će kao i do sada prvo ponuditi dosadašnje partnere a svi potenicjano zainteresovani partneri i izlagači koji žele biti deo ovih lepih događaja, mogu se obratiti sa iskazanim interesom i upitom direktno na email: info@dantes.biz

Izvor: Agencija Ricerca Mercato

Fotogafije: Agencija Ricerca Mercato

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!