fbpx

Zemun fest od 24 – 28. avgusta na tri lokacije

architecture-4569749__340

Zemun fest, sedmi po redu, biće održan na tri lokacije od 24. do 28. avgusta. Festival na Velikom trgu otvara koncert “Jela cello”, a zatim sledi film Dušana Kovačevića, “Nije loše biti čovek”. Priliku da se prikažu javnosti dobiće mladi stvaraoci – režiseri, muzičari, glumci i mnogi drugi umetnici, navedneo je na sajtu opštine.

Centralni muzički i filmski program će se tradicionalno održavati na Velikom trgu, a predviđen je program i na Magistratskom trgu i Zemunskom keju.

Tokom pet dana festivala posetioci će imati priliku da uživaju u dobrom balansu između filmova i drugih oblika umetničkog stvaralaštva.

Plato kod “Venecije” (Bogajvljenski plato) od 25. do 28. avgusta u 22 časova rezervisan je za koncerte. Zemunsku publiku zabavljaće grupe Vampiri, Frajle, Kerber i Fantom. Za najmlađe na Velikoj sceni tokom vikenda biće priređen prigodan program.

Osim zabave, Zemunfest i Gradska opština Zemun pružaju podršku malim preduzetnicima, koji će imati priliku da predstave svoje male biznise, rukotvorine, usluge i proizvode koje će posetioci moći da kupe.

Pre devet godina Festival je prvi put održan sa ciljem da nadomesti bioskope kojih u Zemunu više nema. Od tada Zemun fest raste svake godine. Od 2017. godine zahvaljujući podršci Gradske opštine Zemun, ali i sponzora, Zemun fest prerasta u manifestaciju koja se realizuje svake godine.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!