fbpx

HTZ predstavlja hrvatsku ponudu poslovnog turizma na berzi u Ljubljani

business-girl-team-working-with-laptop-in-office-J6ZQFNR.jpg

Hrvatska turistička zajednica predstavlja hrvatsku ponudu poslovnog turizma na kongresnoj berzi Conventa, koja se uživo održava u Ljubljani. Ovogodišnja berza je 13. po redu te se do sada profilirala kao važno mesto za stvaranje novih kontakta i saradnji.

„Drago nam je da opet imamo priliku uživo predstaviti našu ponudu na berzi Conventa u Ljubljani koja okuplja najvažnije međunarodne kongresne ponuđače i specijalizovane medije, a vrlo je dobar i odaziv publike, odnosno poslovnih posetilaca sajma. Na ovaj način dodatno jačamo poziciju Hrvatske u kongresnoj industriji te podstičemo daljnji razvoj proizvoda i potencijala u segmentu poslovnog turizma“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, nadodavši kako na berzi učestvuje 79 izlagača iz 13 zemalja.

Naime, uz Hrvatsku turističku zajednicu, među hrvatskim subjektima koji ušestvuju na Conventi su i kongresni centi Zagreba i Dubrovnika, te osam domaćih kompanija, odnosno Croatia Airlines, Illustris Events – Incentives – DMC, Plava Laguna d.d., Stentor, Wine & Heritage Hotel Roxanich, Kempinski Hotel Adriatic, Le Meridien Lav i INTOURS DMC.

Takođe, kroz „Hosted Buyers“ program na berzi je prisutno 96 internacionalnih i 14 slovenskih buyera, a na temelju iskazanog interesa i broja odrađenih sastanaka, kojih je više od 40, može se zaključiti kako je Hrvatska sve traženija destinacija u segmentu poslovnih putovanja i skupova.

Dodajmo kako su kongresne berze najvažnije mesto susreta ponude i potražnje jer organizatori svim izlagačima osiguravaju sastanke s visoko kvalitetnim kupcima, ali i predstavnicima medija, korporacija i asocijacija.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!