fbpx

Good Food & Wine Festivala – Vinski karneval u Knez Mihajlovoj ulici

vino

Vinski karneval, prvi veliki festivalski događaj u okviru drugog po redu Good Food & Wine Festivala, održaće se u sredu, 2. septembra u 12 časova u Knez Mihajlovoj ulici.

Karnevalu će prisustvovati predstavnici kompanija, zabavljači i Kulturno-umetničko društvo Abrašević.

Karnevalska povorka kreće od Palate Albanija, Knez Mihajlovom ulicom, sve do Kalemegdana – i najavljuje Sajam tradicionalne hrane i vina koji se održava u subotu 5. septembra na Sava Promenadi, od 15-23h. Kulturno-umetničko društvo Abrašević će u sklopu Karnevala predstaviti svoj ansambl defileom kroz Knez Mihajlovu ulicu, i ujedno otpočeti obeležavanje proslave jubileja 115. godina postojanja.

Defile glavnom ulicom Beograda pored folklornog ansambla, pratiće i zabavljači koji će doprineti karnevalskoj atmosferi i upotpuniti predstavljanje kompanija izlagača, koji će deliti svoje proizvode prisutnim građanima. Vesela povorka koja slavi duh glavnog grada, tradiciju i gastronomiju, pod sloganom “Okusi ljubav na reci”, obeležiće ovaj događaj na otvorenom koji se održava uz poštovanje svih preporučenih zdravstvenih mera.

Ovogodišnji Good Food & Wine Festival organizuje udruženje Centar Spektar, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za privredu Grada Beograda i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Izvor: eKapija

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!